Intre alimentatie si sanatate exista o legatura, asa ca este esential sa stii ce trebuie sa consumi sau cum sa prepari legumele, fructele si alte alimente ca sa te bucuri de toate beneficiile lor. Daca ai nevoie de cateva sfaturi de nutritie si gatit, cele mai bune carti de gatit din 2016 iti vin in ajutor, scrie health.com. 

Cele mai bune carti de gatit din 2016 te invata tot ce trebuie sa stii despre alimentatie sanatoasa. Te ajuta sa prepari si sa consumi corect fructele si legumele si sunt recomandate chiar si acelor persoane care tin dieta. Cartile au foarte multe retete sanatoase, care nu contin gluten, dar prezinta si retete pentru dieta Paleo sau retete pentru regimul vegetarian.

Cele mai bune carti de gatit din 2016

Drew Ramsey

1. Mananca complet, de Drew Ramsey

Drew Ramsey te invata cum sa ai o alimentatie corecta si sanatoasa, care te ajuta sa te mentii in cea mai buna forma fizica si psihica. Medic psihiatru si nutritionist, Ramsey recomanda alimente care contin nutrienti esentiali pentru organism. Stridiile, legumele organice, supele si smoothie-urile sunt pe lista cu recomandari.