Daca te intrebi cum se curata rodia fara sa-ti tranformi bucataria intr-un “front de razboi”, sa stii ca avem solutia! E mai usor decat te-ai astepta si obtii un rezultat… curat! Vezi pas cu pas ce trebuie sa faci!

Semintele de rodie ar trebui sa fie nelipsite din meniul zilnic! Bogate in antoixidanti, fibre, acid folic, vitamina C, vitamina K si proteine, pot fi mancate atat la desert, cat si combinate in salate. Ceea ce insa le exclude deseori de la consum este procesul… murdar de obtinere! Nu e o gluma – deseori cand vrei sa desfaci o rodie, nu numai ca iti patezi degetele si hainele, ci poti extinde “dezastrul” si pe blatul de bucatarie, pe pereti sau pe pardoseala.

Pare complicat, corect? Si nici nu ai timp si rabdare sa scoti bob cu bob. Acest video iti arata cum se curata rodia in cel mai simplu mod.

Dupa ce ai reusit, poti fie sa o folosesti intr-o salata calda cu legumefie sa iti faci o masca faciala cu suc de rodie!

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook si aboneaza-te la newsletter si o sa afli si mai multe informatii interesante!