O alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos ar trebui sa fie suficiente pentru a scapa de kilogramele nedorite si pentru a obtine silueta dorita. Daca vorbim de diete ale vedetelor din Romania, putem spune ca foarte multe dintre ele s-au decis sa ia masuri in privinta kilogramelor in plus si au urmat diete si regimuri alimentare pentru a slabi rapid si sanatos.

Unele diete ale vedetelor din Romania au fost drastice, in timp ce altele au constat in cateva schimbari in ceea ce priveste stilul alimentar sau stilul de viata. In orice caz, foarte multe vedete din Romania au reusit sa scape de un numar semnificativ de kilograme si au obtinut rezultatele dorite. Indiferent care au fost motivele pentru care si-au propus sa slabeasca, vedetele din Romania au avut rezultate remarcabile si au reusit sa isi mentina silueta dupa ce au terminat dieta.

Daca unele vedete din Romania au ales sa tina o dieta dupa ce au nascut, pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, alte vedete au vrut sa tina o dieta pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a-si sculpta silueta.

Diete ale vedetelor din Romania – cine a reusit sa scape de kilogramele nedorite

Luminita Anghel dieta
Sursa foto: Facebook

1. Luminita Anghel

Potrivit libertatea.ro, Luminita Anghel a reusit sa scape de 30 de kilograme in urma unui regim alimentar. Vedeta a avut o perioada in care s-a ingrasat foarte mult, asa ca a luat decizia sa faca cateva schimbari in alimentatie. Luminita Anghel a renuntat la doua alimente si si-a impus o regula de nutritie. “Nici de ziua mea nu mancam dulciuri, evitam consumul de paine si rar imi permiteam cate un capriciu de genul paste, fiindca ingrasa mult”, declara artista in luna februarie intr-un material pentru ziarul Libertatea. Artista a marturisit ca a renuntat sa manance dupa sase seara si a eliminat complet din alimentatie painea si la bauturile carbogazoase.