Ti-e greu sa urmaresti toate regulile unei diete complicate? Nu esti singura! Din fericire am descoperit cura cu fructe de padure care te ajuta sa scapi de 1000 de calorii pe saptamana!

Cura cu fructe de padure femeie
Cura cu fructe de padure este o dieta foarte simpa care te ajuta sa elimini din alimentatia zilnica in jur de 1.000 de calorii

Cura cu fructe de padure cu care slabesti sanatos

Un studiu realizat de Dr. Lewis James, profesor la Scoala de Sport, Exercitii si Sanatate din Loughborough University, arata ca o cura cu fructe de padure este aliata siluetei. Persoanele care inlocuiesc de fiecare data gustarile dulci hipercalorice cu un pumn de fructe de padure scad 1.000 de calorii din meniul saptamanal si pierd in jur de 500 de grame pe luna.

“Cercetarea noastra a aratat ca daca mananci la 3 ore dupa pranz o gustare compusa din diverse tipuri de fructe de padure, vei manca mai putin la cina si vei profita totodata si de beneficiile lor. Multi oameni pot pierde asa extrakilograme fara sa faca niciun pic de efort si fara schimbari majore in regimul lor alimentar”, a declarat Dr. Lewis James.

Multe dintre noi au incercat sa slabeasca incercand fie diete fulger, fie cure de slabit cu zeci de reguli, dar toate presupun sacrificii enorme. E imbucurator ca o schimbare atat de mica poate avea un efect atat de semnificativ, asa ca incercati aceasta cura cu fructe de padure.

Foto: Thinkstock