Legatura dintre bacteriile din stomac si blugi

Oricat de buna ar fi dieta ta si oricata miscare ai face, daca ai un stomac dezechilibrat, starea ta de bine va fi afectata. Afla de ce are stomacul atata putere!

Bacteriile din stomac sunt mult mai importante decat crezi. Daca nivelul lor e echilibrat, atunci sigur ai o stare buna, intri mai usor in blugii skinny si ai un sistem imunitar mult mai puternic, conform wellandgood.com.

Un stomac sanatos este fundatia pentru un corp complet sanatos. Atunci cand digestia ta nu functioneaza optim, iti afecteaza si celelalte sisteme ale corpului, inclusiv sistemul nervos si sistemul cardiovascular.

De ce conteaza bacteriile din stomac

1. Oamenii cu stomac sanatos au mai putine pofte. Daca mori de pofta alimentelor pline de carbohidrati si zahar, nu e neaparat vorba de vointa. E mult mai pertinent ca anumite bacterii si microbi care se hranesc cu zahar sa aiba ele pofte si sa ti le transmita tie. Unele studii recente arata ca bacteriile din stomac ne pot manipula comportamentul si apetitul pentru a obtine ce au nevoie: combustibil.

2. Un stomac dezechilibrat te tine prea mult in toaleta. Constipatia, sindromul intestinului iritabil si diareea pot avea legatura cu un dezechilibru la nivelul bacteriilor din stomac. Ele se ocupa de miscarea mancarii prin tractul digestiv.

3. Probioticele te pot ajuta si cu stresul. Suplimentele probiotice, pline de bacterii benefice, te ajuta sa te lupti cu efectele stresului. Acesta duce la o scadere a nivelului de bacterii bune din stomac. Stresul duce la inflamari si probleme cu captuseala intestinului, ceea ce duce la o crestere a toxinelor.

4. Bacteriile rele cresc depozitele de grasime. Acestea se hranesc cu zahar, carbohidrati procesati si grasimi. Ele duc la crearea de toxine, care cresc depozitele de grasimi. Bacteriile benefice contracareaza acest efect. Balonarea si starea de “stomac prea plin” au legatura directa cu ele si, implicit, cu modul in care iti stau hainele!

5. 80% din sistemul tau imunitar e plasat in stomac. Microbii din stomacul tau iti educa sistemul imunitar. Daca sunt formati din tipul potrivit de bacterii, sistemul imunitar va face pace cu mancarea pe care o consumi, dar si cu patogenii si toxinele pe care ii adapostesti.

Nu toti microbii sunt benefici. Citeste cat de multi microbi aduna cosmeticele