Cate un pic de aici, cate un pic de dincolo. Cea mai simpla metoda prin care poti scapa de cele cateva kilograme acumulate in perioada Sarbatorilor e sa tai din calorii de unde nu se simte. De exemplu doar daca nu vei mai manca in fata televizorului vei contribui simtitor la reducerea caloriilor!

reducerea caloriilor cocktail
Trucuri pentru reducerea caloriilor fara efort

Reducerea caloriilor – Ce comanzi cand iesi in oras

Pentru reducerea caloriilor, fereste-te de cafelele extravagante. Bauturile fanteziste din cafenele, pe baza de cofeina, pot avea chiar si 670 de calorii. O varianta maxi, cu de toate, de la frisca pana la lapte nedegresat + tot felul de siropuri, echivaleaza cu o masa destul de consistenta.

Cum iti potolesti pofta de asa ceva? Alegand, in schimb, un shot de espresso cu putina frisca light deasupra. Are cam 30 de calorii.

Cocktailuri mai usoare. Fereste-te de bauturile care contin, pe langa alcoolul de rigoare, siropuri, mixuri sour, sucuri acidulate si lichioruri cremoase. Ele transforma cocktailul tau intr-un desert cu pana la 800 de calorii.

Ce alegi: Pentru reducerea caloriilor, ideal ar fi sa le alegi pe cele cu apa tonica, suc de merisor sau lamaie stoarsa. Vei salva cel putin 500 de calorii.

Foto: Thinkstock