Topmodelul Miranda Kerr a descoperit combinatia perfecta pentru a-si pastra silueta fara sa-si refuze complet anumite placeri. 80% alimentatie echilibrata, 20% rasfaturi culinare - acesta e stilul ei. Insuseste-ti si tu cateva principii de viata sanatoasa de la fostul inger Victoria’s Secret!

Ce mananca Miranda Kerr

Principii de viata sanatoasa: sport & dieta echilibrata

Modelul de 31 de ani a declarat pentru MailOnline ca nu are o dieta stricata si nu se abtine de la mici placeri vinovate. Ea se ghideaza dupa principiul 80/20 ( 80% sanatos, 20% mici rasfaturi) pentru a-si mentine dieta echilibrata, fara sa acumuleze frustrari.

Rasfaturile sanatoase ale Mirandei Kerr: “Cand vreau sa-mi fac o placere, pregatesc chiar eu briose fara gluten cu afine si seminte de chia. Imi plac foarte mult si superalimentele, cum ar fi de exemplu sucul noni. El este unul dintre ingredientele cheie din linia mea de produse de ingrijire Kora Organics. Imi fac adesea si smoothie-uri cu superalimente folosind pudra maca, pudra acai, spirulina, pudra de cacao, ulei de cocos si seminte de chia.”

Insa dincolo de aceste principii de viata aplicate in meniul zilnic, Miranda face si mult sport. La sala, prefera orele de yoga, pilates si antrenamentele de rezistenta. Iar in timpul liber merge pe bicicleta impreuna cu Flynn, baietelul ei din relatia cu Orlando Bloom. “Imi mai place si sa sar pe acele minitrambuline sportive. E o metoda extraordinara prin care-ti poti stimula sistemul limfatic si prin care-ti imbunatesti instant starea de spirit.”

Foto: Guliver