O mica detoxifiere este intotdeauna binevenita dupa Sarbatori cand mancam mult, ne rasfatam cu dulciuri si cocktailuri alcoolice si dormim insuficient. Iti propunem un program detox, alcatuit din 4 pasi simpli, ca elimini toxinele acumulate in corp. Bonus: iti vei recapata si energia si starea pozitiva!

detoxifiere dupa sarbatori femeie pahar
O mica detoxifiere dupa Sarbatori este intotdeauna binevenita

Detoxifiere dupa Sarbatori – Incepe sa bei multa apa

Preparatele festive, carnea, dulciurile, vinul si cafeaua cu care te-ai rasfatat de Sarbatori ti-au “supt” toata apa din corp si te-au deshidratat. De aceea, e vital sa-ti faci plinul! Asa ca incearca acest program de detoxifiere dupa Sarbatori!

Solutia: incepe sa bei mai multa apa zilnic – cei 2 litri de apa pe zi sunt obligatorii! Ca sa fii sigura ca ii bei, atunci cand esti pe drum, asigura-te ca ai cu tine o sticluta de 0.5 litri de apa; dupa ce o termini, umple-o din nou. Daca esti acasa, tine la vedere o sticla de 2 litri de apa si termin-o pana seara.

Ca sa bei apa mai usor, o poti “indulci” si aroma cu fructe congelate ca zmeura, capsunele, afinele sau cu feliute de lamaie, portocala si chiar castraveti.

Apa incurajeaza eliminarea toxinelor din corp, descreste colesterolul rau, amelioreaza constipatia.

Foto: Guliver