Eu fac parte din categoria fetelor care pot sa bea apa fara sa se straduiasca prea mult. Dar stiu ca nu toata lumea e ca mine! Daca esti de cealalata parte a baricadei, nu te da batuta! Ca sa bei apa cu placere, inlocuieste apa obisnuita cu apa aromatizata. Iata un artificiu, care s-ar putea sa functioneze: o sticla de apa cu infuzor pentru fructe.

apa aromatizata sticla de apa cu infuzor pentru fructe
Cu ajutorul unei sticle de apa cu infuzor pentru fructe poti sa faci o apa aromatizata fantastica

Cum sa faci apa aromatizata

Sticla de apa cu infuzor pentru fructe este un gadget super-interesant cu ajutorul caruia poti sa faci apa aromatizata. Are in interior un compartiment special in care poti pune fructe si legume feliate. Sau chiar ierburi aromatice ca sa dai un gust dulce si parfumat insipidei ape plate. Rezulta niste infuzii de fructe excelente!

Ce-mi place la aceasta sticla de apa? Este extrem de practica si o poti lua cu tine oriunde, la birou, la scoala si chiar la sala. Si e si foarte stylish: iti poti alege culoarea preferata ca sa se asorteze cu fructele care pe care le folosesti cel mai des!

Poti sa-i dai o sansa! Nu doar ca te va ajuta sa bei apa mai usor, dar sunt sanse mari sa-ti reduci si consumul de sucuri de fructe din comert, care sunt super-calorice si nesanatoase.

Poti cumpara aceasta sticla de apa minune de pe amazon.com.

Iata in continuare si cateva combinatii de fructe si legume pe care le poti face pentru a obtine apa aromatizata!

Foto: amazon.com