Visezi la o talie subtire si bine definita, dar desi faci sport, nu reusesti sa scapi de grasimea abdominala? Este posibil ca in stilul tau de viata sa se strecoare unele greseli responsabile de acest esec! Incearca sa le indrepti! Grasimea abdominala nu e doar inestetica, dar poate cauza boli de inima sau diabet.

talie subtire alergare
Alergarea este o metoda prin care poti obtine o talie subtire

Talie subtire – Faci doar cardio la sala

Exercitiile cardio (alegrare, spinning) sunt bune pentru tonifiere si inima, dar daca vrei sa ai o talie subtire si sa dai jos grasimea de pe abdomen, nu te vor ajuta prea mult.

Solutia pentru o talie subtire: Fa cardio combinat cu exercitii de forta. Acestea cresc masa musculara si iti “forteaza” corpul sa arda mai multa grasime.

Tips pentru o talie subtire: Orice tip de antrenament alegi, e important sa-l faci la o intenstitate crescuta. In acest fel vei arde mai multe calorii.

Intr-un studiu, aparut in publicatia americana Medicine and Science in Sports and Exercise, persoanele care au terminat un antrenament de intentistate ridicata au pierdut mai multa grasime abdominala decat cei careu au facut unul mai usor.

Foto: Guliver