Stiai ca zaharul de cocos e mai sanatos si are mai multi nutrienti decat zaharul normal? Daca nu ai studiat prea mult problema ai ajuns in locul potrivit! Am facut noi o trecere in revista a beneficilor pe care le are!

zaharul de cocos bun pentru sanatate

4 motive pentru a alege zaharul de cocos

1. Zaharul de cocos contine vitamina C, potasiu, magneziu, calciu, zinc si alte minerale vitale pentru organismul tau. Contine totodata si fitonutrienti, flavonoizi si antioxidanti.

2. Vitamina B8 continuta de el ajuta la vindecarea depresiilor usoare si la imbunatatirea starii de spirit. El este folosit adesea in tratarea atacurilor de panica si a tulburarilor obsesiv-compulsive.

3. Imagineaza-ti un indulcitor natural care nu-ti ridica nivelul de zaharuri din organism… Zaharul de cocos este exact asta! In plus, acesta ajuta si la scaderea nivelului de colesterol rau din organism si are doar 45% fructoza, fiind o optiune mult mai buna decat alti indulcitori naturali.

4. Anemia este cauzata, de obicei, de un deficit de fier in organism. Iar zaharul de cocos are un continut ridicat de fier care previne instalarea acestei probleme.

Foto: Thinkstock