oua de ciocolata

Masa de Paste trebuie pregatita pana la cel mai mic detaliu, de la preparatele traditionale pana la ouale vopsite sau cele de ciocolata. Daca iti doresti sa faci un desert sanatos, iti propun sa testezi aceasta reteta de oua de ciocolata raw pentru masa de Paste. 

Aceste oua de ciocolata se prepara foarte usor, scrie mindbodygreen.com, nu ai nevoie decat de cateva ingrediente simple si la indemana.

Oua de ciocolata raw pentru masa de Paste

Spre deosebire de ingredientele pe care le folosesti atunci cand prepari o reteta clasica pentru un desert de ciocolata, praful de cacao si untul folosite la aceasta reteta au fost obtinute prin presare la rece, asa ca sunt foarte sanatoase si nu trebuie sa-ti faci griji in privinta siluetei.

La aceasta reteta este recomandat sa folosesti indulcitor natural, cum ar fi sirop de artar sau stevia. Mai mult decat atat, la final, dupa ce ai termina de preparat ouale de ciocolata, poti sa le ambalezi in hartie creponata si sa le legi cu panglica colorata.

INGREDIENTE

100 de grame de unt de cacao

130 de grame de cacao pudra

4 linguri de sirop de artar sau stevia

un praf de sare de mare

PREPARARE

Topeste untul de cacao la temperatura scazuta. Daca alegi sa razi untul de cacao cu ajutorul unui cutit, acesta ar trebui sa se topeasca mai repede. Dupa ce ai terminat, poti sa iei untul de pe foc.

Pasul urmator este sa adaugi siropul de artar sau stevia peste untul de cacao si sa amesteci pana cand se incorporeaza. Este mai usor ca aceste doua ingrediente sa se incorporeze daca le amesteci inainte sa adaugi praful de cacao.

Adauga praful de cacao si amesteca in continuare. Dupa ce ai termina, toarna crema de ciocolata in forme speciale. Daca doresti, poti sa presari cateva alune sau nuci macinate peste ele. Lasa ouale la frigider aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut acest articol, iti propun sa arunci o privire si peste aceste idei de decoratiuni pentru Paste.

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver