Sa prepari desertul perfect nu este un lucru dificil, ai nevoie doar de cateva ingrediente si de putina inspiratie. Daca iti doresti sa consumi ceva dulce si sanatos, dar care sa nu necesite coacere, poti oricand sa incerci aceste prajituri de casa rapide, scrie foodnetwork.com.

Aceste prajituri de casa rapide sunt foarte satioase si delicioase, nu necesita mult timp si sunt foarte usor de preparat. In plus, le poti prepara pentru a-i rasfata pe cei dragi sau pentru a-ti incanta oaspetii.

Mai mult decat atat, aceste prajituri de casa rapide sunt perfecte pentru acele zile in care nu ai foarte mult timp la dispozitie si nici energie, dar ti-e pofta de un desert gustos si sanatos!

Prajituri de casa rapide, fara coacere

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi si sa combini, sa optezi pentru ciocolata de casa, fructe de padure, unt de arahide, nuci, alune, frunze de menta, crema de caramel sau alte ingrediente. Nu este nevoie sa folosesti zahar la prepararea acestor retete de prajituri de casa rapide, asa ca nu-ti fa griji in privinta siluetei.

Daca ajungi la concluzia ca unele prajituri nu sunt suficient de dulci pentru gustul tau, poti sa optezi pentru un indulcitor natural pe baza de stevie sau poti sa adaugi putina miere sau sirop de agave in compozitia lor.

Prajitura cu biscuiti si frisca

Iata cateva retete pe care sa le incerci!

1. Prajitura cu biscuiti si frisca

Aceasta reteta de prajitura cu biscuiti si frisca propusa de netmums.com este delicioasa si foarte usor de preparat!

INGREDIENTE

230 g biscuiti cu fulgi de ciocolata

150 ml frisca

2 linguri cafea instant

50 g fulgi de migdale

PREPARARE

Pune apa la fiert si prepara cafeaua, apoi las-o sa se raceasca intr-un bol. Pune frisca intr-un alt bol si asigura-te ca o amesteci bine.

Dupa ce cafeaua s-a racit, inmoaie biscutii in cafea, astfel incat sa fie complet acoperiti. Dupa ce ai terminat, asaza un strat de biscuiti pe o tava, adauga putina frisca peste ei, apoi al doilea strat de biscuiti.

Acopera tava cu o folie transparenta si las-o la frigider cateva ore. Dupa ce prajitura s-a intarit, adauga restul de frisca, apoi presara fulgii de migdale. Prajitura trebuie sa mai stea la rece cateva ore inainte de a fi savurata.

[/continut_slideshow]