orgasme intense

Se pare ca exista o cale catre orgasme intense pentru femei ce isi doresc o viata sexuala implinita. Am gasit secretele catre un orgasm incendiar si catre satisfactie sexuala pe The Mirror.

Femeile pot avea orgasme intense mai des. Asa sustine Kim Anami, expert sexolog ce preda sex tantric si taoism, citat de The Mirror.

Metoda de a ajunge la orgasm cervical deschide calea pentru orgasme intense, altfel decat le-ai simtit pana acum.

Este adevarat ca femeile tind sa vada cervixul drept ceva medical, datorita testelor Babes-Papanicolau. Insa, cervixul are un rol important in erotism si in satisfactia sexuala. Din pacate, de cele mai multe ori, desi femeile isi doresc orgasme intense, nu se ajunge la stimularea cervixului.

Kim Anami spune ca orgasmul cervical este sursa unei placeri sexuale incredibile si ca poti avea orgasme intense daca este stimulata aceasta zona careia nu i se da atentie.

Kim Anami scria in Cosmopolitan ca orgasmul clitoridian are un parcurs clar, definit, un climax clar cu contractii pelviene si apoi o perioada de descrestere a senzatiilor. Este similar cu orgasmul produs prin penetrare vaginala.

Insa, cheia catre orgasme intense este stimularea cervicala. Orgasmul cervical este un orgasm al intregului corp, conform Tantra. Si, desi este o crestere a placerii, nu simti senzatiile de excitare doar la nivelul clitorisului sau al vaginului, ci simti valuri de placere exploziva in intreg corpul.

“Se simt adevarate vibratii din cap pana in picioare. Orgasmul cervical poate dura ore intregi, spre deosebire de orgasmul clitoridian, ce dureaza cateva secunde. Daca clitorisul este ca urcatul unui munte, cervixul sau Punctul G sunt asemanate cu urcatul unor dealuri, unul dupa altul. Urci pe un deal si ajungi la un platou. Apoi alt deal si iar platou.”

Desi este lucru cunoscut ca poti avea orgasme intense prin stimulare cervicala, ele sunt rare pentru ca poate fi mai dificil sa ajungi la climax astfel. Expertul in Tantra si Taoism recomanda o abodare gentila, treptata si rabdare, intrucat este nevoie de implicarea si efortul ambilor parteneri.

Citeste si: Pozitia sexuala ce garanteaza orgasmul la femei

Foto: Guliver