pielea lasata de pe brate la femei

Pielea lasata de pe brate este o problema majora pentru foarte multe femei. Daca te afli in aceasta situatie, trebuie sa stii ca exista o serie de exercitii care te pot ajuta sa scapi de aceasta problema.

Potrivit purewow.com, orice femeie trebuie sa invete sa isi iubeasca corpul, dar in acelasi timp trebuie sa faca mici eforturi pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Pielea lasata de pe brate – cum scapi de ea

1. Rotiri de brate

Tine cate o gantera sau o sticla de apa in fiecare mana si intinde-ti bratele orizontal. Tine spatele drept, astfel incat pozitia corpului tau sa fie in forma de “T”. Incepe sa faci rotiri de brate, in sensul acelor de ceasornic, timp de 30 de secunde. Apoi, roteste-ti bratele in directia opusa acelor de ceasornic, timp de 30 de secunde.

2. Extensii pe spate

Tine doua gantere in maini, stai cu spatele drept si incearca sa nu iti arcuiesti prea mult posteriorul. Tine-ti mainile deasupra capului si pe spate, avand umerii foarte aproape de cap. Incepe sa faci miscari verticale cu ganterele, pe spate, pana cand simti ca obosesti. Repeta miscarile daca este cazul.

3. Pozitia “Superman”

Stai intinsa pe o saltea de fitness, arcuieste-ti spatele si incearca sa te sprijini pe abdomen. Ridica-ti simultan pieptul, mainile si picioarele deasupra solului. Numara pana la doi, dupa care revino in pozitia necesara. Repeta miscarile de cate ori este nevoie. Acest exercitiu te poate scapa foarte usor de pielea lasata de pe brate.

4. Flotari

Adopta pozitia de flotare si incearca sa tii picioarele apropiate si mainile la o distanta mai mare decat distanta dintre umeri. Indoaie usor cotul si inclina-ti corpul intr-o parte, astfel incat toata greutatea sa o simti pe acel brat. Revino in pozitia initiala si repeta miscarea pe celalalt brat. Continua acest exercitiu timp de 5 minute sau pana cand simti ca nu mai ai forta in brate.

Vrei sa ai o piele sanatoasa si frumoasa, dar nu iti doresti sa apelezi la tratamente scumpe? Iata cele mai bune trucuri de ingrijire cu buget redus pentru o piele tanara!

Foto: Guliver