Sanatatea zonei intime

Chiar si in zilele noastre, multe femei au dureri in timpul actului sexual si tin acest lucru pentru ele, fara sa depisteze ce afectiuni genereaza neplacerile. Pe termen lung, simptomele bolilor ginecologice se pot agrava, iar pretul platit pentru amanarea vizitei la ginecolog este mult prea mare. Este important sa ai grija de sanatatea zonei intime, asa ca, pe langa controlul medical de rutina, poti testa si un nou tratament care previne si, la nevoie, trateaza problemele ginecologice.

CO2RE Intima este o procedura simpla, non-chirurgicala, utilizata in mentinerea sanatatii zonei intime: reduce semnele postnatale si imbatranirea zonei intime, prin stimularea functiei de vindecare a tesuturilor vaginului. Echipamentul poate fi folosit si pentru tratarea incontinentei urinare si a simptomelor menopauzei, cat si a atrofiei vaginale.

Laserul CO2 ofera rezultate dovedite in regenerarea tonusului muscular al vaginului si in reducerea laxitatii: 94% dintre paciente au confirmat o imbunatatire a tonusului si aspectului zonei intime si 81% dintre paciente au confirmat o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii sexuale.

Problemele intime pot reduce stima de sine

Psihoterapetul Luiza Udrea spune ca problemele intime pot afecta orice femeie nu doar la nivel fizic, ci si emotional. „Cand apare o modificare la nivel intim, majoritatea femeilor au acel sentiment ca nu mai sunt normale sau ca nu mai sunt ele insele. In momentul in care apare aceasta disfunctionalitate, sufera imaginea de sine per ansamblu – se considera mai putin frumoase, mai putin feminine. Un alt aspect care merita mentionat este acela ca in viata de cuplu apare o problema destul de mare, intrucat femeile tind sa se retraga din viata sexuala si cateodata nu stiu sa verbalizeze care este motivul pentru care se intampla acest lucru“, explica specialistul.

Cum sa ai grija de sanatatea zonei intime

In urma tratamentului CO2RE Intima, se obtin rezultate foarte bune, dovedite clinic. Intr-un studiu coordonat de Dr. Arroyo, la controlul de 3 luni efectuat dupa cel de-al treilea tratament, 100% din paciente au raportat ca sunt multumite de tratament si 94% l-ar recomanda si altora. Mai mult, 82% dintre paciente au aratat o imbunatatire statistica semnificativa a indicelui de sanatate vaginala (p<0.05). Tratamentul nu necesita anestezie si dureaza, in medie, 15 minute. Majoritatea pacientelor observa si simt o imbunatatire chiar dupa prima sedinta. Cu toate acestea, pentru rezultate optime, se recomanda 3 sedinte, la distanta de 4 saptamani. Tratamentul este disponibil momentan in clinica Elos Skin & Laser Center.

Daca ti-a placut articolul despre cum sa mentii sanatatea zonei intime, citeste si: Candidoza si alte probleme cauzate de o igiena intima incorecta.

Foto: Guliver