Pages: 1 2 3 4 5 6

Daca vrei ceva dulce, sanatos si plin de fibre, alege aceste retete de smoothie impotriva constipatiei extrem de savuroase! Vrei un smoothie sanatos si gustos? Vrei un smoothie anti-balonare? Le descoperi pe toate in randurile de mai jos, cu inspiratie de la editorii Step to health.

Exista multe remedii naturale pentru constipatie. Insa putine sunt atat de gustoase precum aceste retete de smoothie pentru digestie! Cea mai buna solutie este sa alegi alimente care ajuta tranzitul intestinal si sa le consumi zilnic. Sau poti incerca zilnic sa bei un smoothie impotriva constipatiei. Promitem ca este pe cat de sanatos, pe atat de gustos.

Aceste retete de smoothie anti-balonare vor fi sigur printre preferatele tale. In plus, sunt pline de vitamine, minerale si nutrienti. Dar mai ales fibre! Daca vrei si tu sa bei un smoothie sanatos la micul-dejun sau ca gustare, incearca aceste retete propuse de specialistii Step to health. Daca vrei sa adaugi un plus de dulceata intr-un smoothie impotriva constipatiei, tot specialistii citati mai sus te sfatuiesc sa alegi mierea raw, mai ales ca are efect laxativ cunoscut.

Pages: 1 2 3 4 5 6