ridurile de la ochi femeie

Ridurile de la ochi pot fi estompate sau, macar, diminuate? Iata o intrebare pe care, cu siguranta, ti-ai pus-o si tu, ca si cititoarea noastra Andrada Mihaescu. Daca avem vreo sansa sa le facem sa dispara, ne spune medicul dermatolog Sebastian Pop.

„Am 28 de ani si deja ma lupt cu ridurile de la ochi. Exista vreo crema care sa ma ajute sa scap de ele? Ce ingrediente ar trebui sa caut pe eticheta?”

Hidratarea zonei periorbitale, ca si a intregului tegument, trebuie facuta independent de varsta. Cand pielea este deshidratata, vom folosi o crema hidratanta adecvata in functie de nevoile acesteia. Nu exista o solutie valabila pentru toata lumea sau pentru „un grup” de oameni pentru a scapa de ridurile de la ochi. Va astept cu placere in cabinet pentru a discuta detalii despre hidratare!

Ridurile de la ochi se pot trata… specializat!

Ridurile de expresie se pot estompa si cu un machiaj bine facut!

Ridurile de la ochi sunt riduri de expresie si nu au legatura directa cu hidratarea, ci cu activitatea musculaturii din jurul ochilor. Ridurile de la ochi se pot doar preveni, facand din timp injectii cu toxina botulinica.

Nu exista NICIUN alt fel de preventie, orice ar promite vreo crema sau aparat existent pe piata de ingrijire/cosmetica in momentul de fata, in afara de metodele chirurgicale de tratament, cand nu s-a facut o preventie la timpul potrivit (Laser CO2, fractional etc).

Recomandarea redactiei in ceea ce priveste ridurile de la ochi: nu spunem sa incepeti sa va faceti interventii de maine, ca sa eliminati ridurile!!!

Un regim de ingrijire corecta a fetei poate preveni si limita ridurile inestetice. Iata de ce trebuie sa tineti cont: demachierea fetei este absolut obligatorie in fiecare seara, hidratarea cu ajutorul unei creme adecvate tipului de piele (care sa contina si agenti antiaging: acid hialuronic, resveratrol, peptide, coenzima Q10), exfolierea pielii saptamanal si, nu in ultimul rand, un meniu din care sa nu lipseasca vitamina A, C si E.

Dr. Sebastian Pop

Medicina Estetica, Dermatologie, Dermato-Chirurgie

Str Povernei 31-33, Bucuresti

Telefon: 021/321.31.97