Lucia ne-a scris pentru a se interesa despre un subiect de actualitate, albirea dintilor. 

“Am o intrebare referitoare la albirea dintilor. Sunt fumatoare si din aceasta cauza dintii mei nu sunt asa de albi pe cat mi-as dori. Ma gandeam sa incerc un tratament profesional de albire a dintilor, dar nu stiu exact ce presupune. Ce ma sfatuiti? Exista si dezavantaje?”

Raspunsul i-a fost oferit de catre  medicul stomatolog Anita Visan:

In primul rand, trebuie sa stii ca dintii pot avea  o culoare “nu tocmai frumoasa” din diverse motive, printre care se afla si fumatul in cantitati mari (peste 1 pachet pe zi); daca nu fumezi atat de mult, atunci inseamna ca alta este cauza culorii dezagreabile a dintilor tai.

Te sfatuiesc sa mergi la o consultatie la medicul dentist, ocazie cu care vei afla si care este cea mai potrivita metoda de albire pentru dintii tai.

Exista mai multe metode profesionale de albire a dintilor, pentru acasa sau la cabinet, toate dau rezultate bune, nu ataca smaltul dintilor sau alte structuri dentare si nu au contraindicatii (bineinteles, exceptie face perioada de sarcina, cand nu se fac albiri dentare). Ramane la latitudinea ta sa-ti alegi metoda prin care iti vei albi dintii, dupa ce vei  afla toate amanuntele de la medicul dentist.

Dr. Anita Mira Visan

Medic stomatolog

Str. Arh. Ion Mincu nr. 29 bis,

Apt.1, sector 1, Bucuresti

Telefon Clinica: 021 222 20 70

Mobil 0754 336 847 / 0756 132 323

[email protected]

www.identis.ro

zp8497586rq