muzica pentru sport femeie

In iulie, ai parte de o vreme frumoasa, melodii noi si nici o scuza pentru a ramane in casa. Deci, ridica-te, iesi, si nu-ti uita gadgetul pe care sa asculti muzica pentru sport. Iata lista completa, a celor mai potrivite piese pentru antrenamente de vara!

Desi ianuarie este luna in care majoritatea oamenilor fac rezolutiile lor de fitness pentru anul respectiv, iulie ar putea fi cea mai buna perioada pentru a actiona conform lor. Soarele rasare mai devreme si sta mai mult timp pe cer – oferind mai multe oportunitati ca sa iesi din casa si sa fii activa. Deci daca pana acum nu te-ai tinut aproape deloc de ce ti-ai propus a venit momentul sa revii pe drumul cel bun. Pentru antrenamentele de vara ai nevoie de muzica pentru sport si de un playlist pe masura.

Tocmai de aceea am imprumutat topul pieselor numai bune de sport intocmit de huffingtonpost.com. Lista incepe cu superhitul lansat de Taylor Swift care are si un clip pe masura si se incheie cu un remix al piesei Ghost lansata de debutanta Ella Henderson.

Muzica pentru sport – 10 piese hot pentru antrenamente de vara

Taylor Swift & Kendrick Lamar – “Bad Blood”
The Weeknd – “Can’t Feel My Face”
Adam Lambert – “Ghost Town”
Lost Frequencies – “Are You with Me (Radio Edit)”
Sheppard – “Geronimo (Benny Benassi Remix)”
The Barden Bellas – “World Championship Finale 2”
Fitz & The Tantrums – “The Walker (Cobra Starship Remix)”
Icona Pop – “Emergency”
Ciara – “I Bet (R3HAB Remix)”
Ella Henderson – “Ghost (Oliver Nelson Remix)” – 112 BPM

Citeste si: “Un playlist cool iti da energie pentru jogging”!

Foto: Thinkstock