despre antrenamente personalizate la conferinta traieste frumos

Cele mai bune rezultate la sport le obtii facand antrenamente personalizate si mancand corect. Andreea Raicu si antrenoarea Cori Gramescu vor vorbi despre toate aceste lucruri la Conferinta Traieste frumos Sport pentru corp frumos si sanatos, din 21 aprilie, ora 18.30, de la Connect Hub.

Un corp frumos si sanatos este un corp care trece pe la sala!

La Conferinta Traieste frumos: Sport pentru corp frumos si sanatos, din 21 aprilie, ora 18.30, de la Connect Hub, Andreea Raicu si invitata sa, antrenoarea Cori Gramescu, vor discuta despre antrenamente personalizate si despre cat de important este sa descoperi sportul care ti se potriveste.

Inscrierile la Conferinta Traieste frumos: Sport pentru corp frumos si sanatos au inceput! Costul unui bilet este de 65 Lei, locurile sunt limitate, te poti inscrie aici.

Probabil ca faci sport, mananci echilibrat si totusi s-ar putea sa faci parte din grupul celor nemultumiti de felul in care arata si se simt. Gandul ca trebuie sa ajungi la sala e mai degraba un cosmar decat un vis frumos. Faci sacrificii de timp si buget pentru a merge totusi. Iar daca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, cu siguranta ai frustrari si e posibil sa te gandesti sa abandonezi antrenamentul fitness. La Conferinta Traieste frumos: Sport pentru corp frumos si sanatos, Andreea Raicu si antrenoarea de fitness Cori Gramescu vor dezbate exact aceste teme.

De ce e important sa faci antrenamente personalizate

Daca ti-ai pus intrebari despre toate lucrurile de mai sus sau daca vrei sa-ti imbunatatesti rutina de antrenament si sa afli totul despre un meniu care sa aiba grija de sanatatea si silueta ta, la Conferinta Traieste frumos: Sport pentru corp frumos si sanatos vei descoperi raspunsurile.

Sportul si nutritia echilbrata sunt sursele unei vieti frumoase si armonioase

Iata care sunt principalele teme de discutie:

1. Cum alegem un antrenament potrivit pentru noi – cum ne evaluam acasa nivelul de rezistenta fizica in mod obiectiv, ce antrenamente sunt disponibile in piata de fitness din Romania.

2. Obiective estetice in fitness si aplicarea lor personalizata – de ce avem nevoie de antrenamente personalizate, cum stim ce tip de antrenament trebuie sa alegem pentru noi si cum progreseaza el in timp.

3. Varsta – cum se modifica antrenamentele personalizate de la o perioada de viata la alta.

4. Sportul si placerea – de unde stim ce antrenamente ne plac, ce exercitii de fitness ni se potrivesc, ce trebuie sa alegem in functie de obiective, cum alegem instructorii la care apelam si cum ne alegem spatiul de antrenament.

5. Ce mancam inainte si dupa antrenamente, sport si dieta sanatoasa vs “cura de slabire

Locurile la Conferinta Traieste frumos: Sport pentru corp frumos si sanatos sunt limitate.

Inscrie-te acum!

Profil Cori Gramescu

cori gramescu este invitata Andreei Raicu la confertinta traieste frumos

Este absolventa a celei mai cunoscute academii de Pilates contemporan, Stott Pilates din Toronto. A urmat cursuri de acreditare si certificare in Marea Britanie, Germania, SUA.

In 2005, Cori a deschis primul studio de fitness cu antrenamente special create pentru femei, Lady Fit Gym.

Este nutritionist certificat prin Masterclass, curs acreditat CNFPA.

Din anul 2012 este studenta la Facultatea de Medicina Generala, Carol Davila Bucuresti.