Conventia Internationala de Fitness

Vrei sa inveti sa faci corect miscare si sa scapi de kilogramele in plus, mai ales dupa festinul de Paste? La Conventia Internationala de Fitness, care se tine intre 22 si 23 aprilie 2017, in Bucuresti, poti afla secretele unei siluete perfecte de la zeci de traineri internationali si nationali de top si sa faci exercitii alaturi de ei.

Cel mai important eveniment de la noi din aceasta industrie, Conventia Internationala de Fitness 2017 se va tine la Rin Grand Hotel din Capitala si se adreseaza tuturor pasionatilor de sport, fie ei profesionisti sau amatori.

Traineri de renume international vin la Conventia Internationala de Fitness

Organizatorii evenimentului estimeaza ca la Conventia Internationala de Fitness vor fi prezenti 3000 de participanti: atat traineri internationali celebri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina si Grecia, dar si din Romania: instructori de fitness si aerobic, membrii ai salilor de fitness din toata tara, proprietari si manageri de sali de fitness, dar si persoane care nu lucreaza in domeniu, insa sunt preocupate sa aiba un stil de viata sanatos si iubesc sa faca miscare.

Cum te pregatesti pentru acest eveniment

Daca vrei sa participi la Conventia Internationala de Fitness, nu ai nevoie decat de echipamentul pentru sport si… chef de miscare. Programul complet il gasesti pe pagina oficiala a Fitness Scandinavia School, una dintre primele companii de educatie in fitness din Romania si organizator al evenimentului. Acceseaza sectiunea inregistrare, unde poti bifa cursurile de interes.

Pe langa ca vei putea face miscare, la eveniment vei afla informatii despre cele mai apreciate si populare concepte ale industriei fitness: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound si altele.

Daca ti-a placut articolul despre Conventia Internationala de Fitness, te poate interesa si: Cele mai grave greseli pe care antrenorii de fitness le vad la femeile care vor sa slabeasca.

Foto: PR