Exercitii pentru umeri sexy. Cum sa fii cu adevarat atragatoare.

Exercitii pentru umeri sexy? Nu ti-ai pus problema cu adevarat pana acum, asa e?!, dar umerii sunt unele dintre cele mai atragatoare zone, asa ca e pacat sa nu te ingrijesti si de ei!

De obicei, toata lumea vrea sa faca exercitii pentru zone ca brate, abdomen, solduri si picioare. Dar nimeni nu se gandeste, in general, la exercitii pentru umeri sexy. Insa cei de la Popsugar.com s-au gandit la asta. De ce? Pentru ca umerii sunt unele dintre cele mai atragatoare zone, mai ales cand porti rochii care te dezgolesc.

6 exercitii pentru umeri sexy

1 Ridicari de gantere

Stai cu picioarele departate la nivelul umerilor si ridica ganterele tinand palmele orientate catre podea. Ridica bratele pana cand ganterele ajung deasupra umerilor. Ridica apoi bratele, indreptand coatele, deasupra capului. Revino lent in pozitia initiala. Repeta miscarea 40 de secunde, apoi fa o pauza de 20 de secunde si continua.

2 Planking cu greutati

Stai in postura de planking tinand in fiecare mana o gantera sprijinita pe podea. Indeparteaza picioarele mai mult decat nivelul umerilor. Ridica fiecare brat pe rand, tinand ganterele, pana cand ajungi cu ele in dreptul pieptului. Continua 40 de secunde, fa pauza 20 de secunde, apoi repeta.

3 Flotari

Flotarile sunt exercitii pentru umeri sexy. Porneste din pozitie de planking, cu bratele si picioarele indreptate. Trage aer in piept si, pe expiratie, indoaie coatele in lateral si coboara pieptul spre podea. Opreste-te cand umerii ajung la nivelul coatelor. Inspira, apoi indreapta bratele in timp ce te ridici. Fa cat de multe flotari poti in 40 de secunde, apoi odihneste-te 20 de secunde.

4 Alt tip de gantere

Stai in picioare, cu picioarele departate la nivelul umerilor. Stai cu spatele drept si tine in maini gantere, cu bratele in jos. Ridica in lateral bratele, pana cand sunt paralele cu solul. Mentine miscarea controlata si coboara bratele. Repeta timp de 40 de secunde, apoi odihneste-te 20 de secunde. Repeta aceste exercitii pentru umeri sexy de inca doua ori, apoi odihneste-te un minut.

5 Exercitii pentru triceps

Asaza-te pe o banca joasa, apoi muta-ti posteriorul in fata bancii, cu picioarele intinse in fata, tinandu-te cu mainile de banca. Indreapta bratele, insa mentine coatele usor indoite mereu, ca sa pui presiune asupra tricepsilor. Indoaie bratele mai mult, in unghi de 90 de grade, in timp ce iti cobori partea de jos a corpului. Revino in pozitia initiala, indreptand bratele. Daca ti se pare prea dificil, incearca acelasi exercitiu cu genunchii indoiti.

6 Iar gantere

Stai ridicata, cu picioarele departate, tinand in maini gantere. Impinge posteriorul putin in spate si indoaie genunchii, lasand mainile cu gantere sa atarne pana la genunchi. Cu o singura miscare, ridica-te, ridicand si bratele, in timp ce le tii drepte, pana la nivelul umerilor. Revino in pozitia initiala.

FOTO: Guliver

Citeste si: Cele mai bune exercitii pentru spate drept. Te ajuta sa ai o postura corecta.