tenis in bucuresti unde joci

Iti place tenisul... Si nu doar la televizor, ci si cand ai tu racheta in mana si te straduiesti sa dai un winner in lung de linie a la Simona Halep sau sa pui un slice intr-un moment crucial al jocului precum Monica Niculescu... Daca faci parte din grupul fetelor care adora acest sport, ti-am pregatit cateva recomandari de baze sportive unde poti sa joci tenis in Bucuresti.

Iata unde poti sa joci tenis in Bucuresti:

Tenis in Bucuresti – Centrul National de Tenis (B-dul Pierre de Coubertin, nr. 11)

Aceasta este una dintre variantele la care poti apela daca vrei sa joci tenis in Bucuresti. Tine de Federatia Romana de Tenis si, cu putin noroc, aici te poti intalni cu tenismenii romani pe care i-ai urmarit la campionatele internationale. Si te poti antrena si tu pe suprafetele pe care o fac ei. Aceasta baza sportiva este una dintre cele mai mari din Bucuresti, dispune de 10 terenuri pe zgura, 3 pe hard si unul tot pe hard in sala. In perioada anotimpului rece 3 terenuri de zgura si cele 3 terenuri de hard sunt acoperite cu cate un balon presostatic cu aer cald ce permite continuarea activitatii sportive.

Tenis in Bucuresti – Cat costa ora la Centrul National de Tenis: intre 20 si 30 de lei in functie de intervalul orar ales si de zi si 60 de lei daca vrei sa joci pe nocturna.

Tenis in Bucuresti – Tenis Club Bucuresti de la Pescariu Sports & Spa (Str. Glodeni, nr. 3)

Daca nu stii inca tenis dar ti-ar placea sa inveti, aici gasesti profesori pe alese. Baza sportiva dedicata tenisului cuprinde 8 terenuri practicabile 12 luni pe an (atat pe zgura, cat si hard), iar nocturna iti permite sa joci pana la miezul noptii. Pescariu Sports&SPA a fost baza de antrenament a celor mai importanti jucatori de tenis din Romania, printre care Horia Tecau, Alexandra Dulgheru, Adrian Ungur si altii. O parte importanta a antrenamentului de tenis o reprezintă pregatirea fizica si recuperarea, iar aceasta baza sportiva ofera totodata si sala de fitness, piscina si sauna.

Tenis in Bucuresti – Cat costa ora la Tenis Club Bucuresti: O ora cu antrenorul costa 100 de lei atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar daca vreti sa jucati cu un prieten terenul costa intre 39 si 65 de lei pe ora.

Tenis in Bucuresti – Clubul Sportiv Galaxy (Str. Oltetului, nr. 30)

Este una dintre bazele sportive pe care am vizitat-o recent si care m-a cucerit la prima vedere pentru ca are cateva terenuri ai caror pereti sunt acoperiti de plante agatatoare. Practicarea tenisului in sezonul rece se face in conditii foarte bune, deoarece 6 terenuri sunt acoperite cu baloane protectoare, mentinand in interior presiunea si temperatura optima jocului de tenis. In cadrul complexului exista de asemenea si un magazin pentru echipamente sportive de unde-ti poti cumpara mingi de rezerva, o racheta mai performanta sau tricouri pentru sport.

Tenis in Bucuresti – Cat costa ora la Clubul Sportiv Galaxy: intre 20 si 35 de lei ora pe timp de zi si 40 sau 45 de lei ora de nocturna. Mai multe detalii pe sportgalaxy.ro.

Citeste si: “Tenis live: cele mai frumoase jucatoare de la Wimbledon”!

Foto: iStockphotos