stii cand esti fertila

Vrei sa ramai insarcinata? Vrei sa eviti sa ramai gravida? Sau pur si simplu vrei sa stii cand esti fertila? Ori poate sa prezici data urmatoarei tale menstruatii? Oricare sunt planurile tale in acest moment, exista o aplicatie de fertilitate care te ajuta! Da, direct de pe telefon!

Nicio aplicatie nu iti poate inlocui medicul, insa te ajuta si daca vrei sa ramai insarcinata si daca vrei sa stii cand esti fertila.

Aceste aplicatii iti sunt de folos daca vrei sa iti monitorizezi corpul si sa observi anumite tipare in ciclurile tale menstruale. Deci vei putea oferi mai multe informatii medicului tau curant, la urmatoarea programare.

In plus, pe langa faptul ca vei stii cand esti fertila, poti planifica in avans sonerii care iti vor aminti cand ai nevoie de o noua prescriptie medicala pentru anticonceptionale, de indata ce urmeaza perioada ovulatiei.

Specialistii Refinery 29 au descoperit nu o singura aplicatie de fertilitate, ci mai multe. Descopera si tu mai jos ce aplicatii de telefon sa folosesti daca vrei sa stii cand esti fertila, pentru a evita o sarcina, pentru a planifica o sarcina, sau pentru a monitoriza sanatatea ciclurilor tale menstruale.

Vrei sa stii cand esti fertila? Aceste aplicatii de telefon te vor ajuta!

Fertility Friend FF App

Aceasta aplicatie te ajuta sa monitorizezi simptomele si statisticile zilnice, cu sau fara conexiune wi-fi. Poti vedea clipuri, tutoriale, poti face teste ca sa afli cand urmeaza sa ovulezi, ca sa stii cand esti fertila.

Ovulation Fertility App Glow

Datorita caracteristicilor de analiza a datelor, predictiile acestei aplicatii de telefon devin mai precise pe masura ce folosesti aplicatia. In plus, te ajuta si daca faci tratamente de fertilizare.

Groove – Period & Fertility Tracker

Fie ca iti monitorizezi mentruatia, fie ca vrei sa ramai insarcinata sau eviti o sarcina, aceasta aplicatie te va ajuta sa stii cand esti fertila. Iti va permite sa revezi simptome din lunile anterioare si poti compara tiparele trecute, pentru a vedea la ce sa te astepti. In plus, in sectiunea info, gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

My cycles Period and Ovulation Tracker

Aceasta aplicatie de fertilitate monitorizeaza simptomele ovulatiei – fie ele usoare, fie severe – si te ajuta sa notezi informatii personalizate corpului tau. Are o interfata usor de folosit si poti vedea atat ovulatia, cat si menstruatia in acelasi display.

Ovia fertility

Poti sa iti notezi simptomele, temperatura, tensiunea arteriala, dispozitia si starea de sanatate caci aplicatia face calcule precise pentru a determina cand vei fi fertila. In plus, poti impartasi detalii cu partenerul si va puteti sincroniza, daca vrei sa ramai insarcinata.

Dot period & Fertility Tracker

Aceasta aplicatie te ajuta sa stii cand esti fertila. Te ajuta sa planifici totul si este recomandata daca nu vrei sa ramai insarcinata.

Citeste si: 7 etape hormonale prin care trece fiecare femeie

Foto: Guliver