Programul, aflat la a doua editie, este organizat de Enjoy Change

Un nou curs Reiki, despre vindecarea prin energie, va avea loc la Bucuresti, intre 7 si 10 octombrie. Daca esti interesata de terapia Reiki si vrei sa-ti aprofundezi cunostintele, o poti face in cadrul programului Reiki – Energia Vindecarii.

In cadrul acestui curs reiki, participantii se vor putea initia in Reiki unu si doi, cele doua grade ale terapiei, vor invata simbolurile Reiki, vor experimenta auto-vindecarea si vor invata vindecarea la distanta.

Curs Reiki complet: meditatie, relaxare si experiente senzoriale

In cele patru zile ale programului, se vor face sedinte de meditatie, prin intermediul carora cursantii vor invata cum sa se relaxeze si cum sa foloseasca Reiki ca poarta spre meditatie si spre vindecarea energetica.

Pentru ca reiki este o terapie japoneza de vindecare prin energie, care este transferata in corp prin palmele unui instructor avizat, in timpul cursului participantii isi vor folosi mainile ca sa practice vindecarea unul pe celalalt. Initiatii in Reiki spun ca, lucrand la nivel energetic, putem sa aducem echilibru in ganduri si in sentimente si sa ne refacem sanatatea corpului. Dupa finalizarea cursului, vei fi pregatita sa practici Reiki – Energia Vindecarii si chiar sa-i inveti si pe altii cum sa o faca.

Iata cateva beneficii pe care le poti experimenta dupa un curs Reiki – Energia Vindecarii:

Vei simti cum energia curge mai bine, in special in maini

Vei deveni constienta de sentimente si emotii mai profunde si mai numeroase

Vei capata mai multa incredere in tine

Vei avea mai multa compasiune fata de ceilalti

Vei vindeca trecutul si te vei deschide viitorului

Programul Reiki – Energia Vindecarii va fi sustinut de facilitatorul Kaifi Iraklis, initiat si format in Reiki & Vindecare Energetica, Hipnoza Ericksoniana, NLP (programare neuro-lingvistica). Este formator si facilitator al Terapiilor Meditative OSHO si faciliteaza seminarii si traininguri pe tematici ca: Death & The Art of Living, Constienta, Tantra.

Programul este impartit in doua: in primele doua zile, intre 7 si 8 octombrie, cate opt ore pe zi, are loc initierea pentru Reiki gradul 1, iar intre 9 si 10 octombrie, are loc initierea pentru gradul 2.

Costul total al cursului este de 490 de euro; pentru un singur grad (1 sau 2), timp de doua zile, costul este 300 de euro. Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii unui avans de 50%. Locurile sunt limitate. Pentru inscrieri, poti trimite un email la [email protected]

Text: Andreea Marinescu, Foto: Guliver