Pentru ca suntem mereu preocupati sa iti prezentam solutii pentru o alimentatie sanatoasa, la un buget accesibil, astazi experiementam patru retete cu grasimi sanatoase pe care le poti prepara cu bani putini.

retete cu grasimi sanatoase

Cele mai bune retete cu grasimi sanatoase au la baza avocado si kale, legume cu proteine esentiale si cu acizii grasi Omega 3, de care ai atata nevoie in dieta ta.

Foarte mult timp, grasimile erau considerate inoportune in dieta. Se spunea sa evitam consumul de grasimi. Insa, acum stim ca exista grasimi sanatoase, de care ai nevoie si care au atatea beneficii pentru corpul tau. De evitat sunt grasimile trans. Consuma pana la 10% grasimi saturate (din produse animale) si neaparat include retete cu grasimi sanatoase in dieta ta!

Grasimile sanatoase sunt cele nesaturate, gasite in avocado, nuci, ulei de masline, peste gras (ton, somon salbatic). Grasimile sanatoase ajuta creierul, sistemul cardio-vascular, sistemul imunitar si lupta cu inflamatia din corp. Descopera asadar cateva sugestii delicioase, satioase si extrem de sanatoase

4 retete cu grasimi sanatoase perfecte pentru toamna