NIVEA-Care

Bucura-te de 100% hidratare cu 0% senzatie grasa, in fiecare zi! Fara pic de efort, crema revolutionara NIVEA Care iti hidrateaza pielea in profunzime, cat ai zice „WOW”!

Prea mult timp pentru rutina de ingrijire incat se intampla sa o dai o dai uitarii? Salveaza timp si include inovatia NIVEA in ritualul tau de frumusete si vei vedea ca pielea ta ramane intens hidratata! Care se absoarbe rapid in piele astfel incat sa poti spune „Adio!” senzatiei grase.
De ce „WOW”?

WOW pentru ca este bazata pe o tehnologie noua, cu cristale de ceara foarte hidratante, incorporate intr-o textura foarte usoara, de gel crema.
WOW pentru ca este perfecta atat pentru fata, corp, cat si pentru maini, oferindu-ti o ingrijire completa in cel mai scurt timp.
WOW pentru ca este foarte prietenoasa cu buzunarul tau!

Dupa ce testezi si tu inovatia NIVEA Care, te incurajam sa iti spui parerea pe Facebook, folosind hashtag-ul #niveacare.

Pret recomandat: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanunte, in 2012