cu ce sa iti surprinzi iubitul femeie

Ai gasit persoana potrivita pentru tine si vrei sa ii arati cat este de importanta pentru tine? Iata cu ce sa iti surprinzi iubitul in mod placut!

Orice relatie are parti bune si rele, suisuri si coborasuri , momente de incercare, dar daca ai grija sa pastrezi un echilibru si o atmosfera destinsa, veti depasi provocarile mult mai usor, iar legatura dintre voi doi va deveni mai puternica. Specialistii de la mindbodygreen.com iti propun patru moduri in care sa-i arati ca-l iubesti. Iata cu ce sa iti surprinzi iubitul:

Cu ce sa iti surprinzi iubitul – 4 idei:

Cu ce sa iti surprinzi iubitul – 1. Invata ce ii place.

Ofera-i ceea ce isi doreste, asa cum vrea. Spre exemplu, daca tie iti place sa fii afectuoasa in public, vei fi tentata sa-i arati cat de mult il iubesti in acest mod. Dar daca el e genul mai rezervat si prefera ca astfel de dovezi sa apara cand sunteti doar voi doi? Ia in calcul ca sunt cinci limbaje ale iubirii si incearca sa iti dai seama care este cel potrivit partenerului tau, apoi conformeaza-te:
– Afectiunea verbala;
– Afectiunea fizica;
– Diverse fapte pe care sa le faci pentru el ca sa il ajuti;
– Timp de calitate petrecut impreuna;
– Cadouri.

Cu ce sa iti surprinzi iubitul – 2. Asculta-l fara sa-I oferi solutii.

Majoritatea oamenilor isi doresc doar sa fie auziti, fara a le fi oferite solutii, sfaturi sau feedback, mai putin atunci cand cer acest lucru. Cand vrei sa iti surprinzi iubitul in mod placut, daca iti povesteste ce zi grea a avut la serviciu, asculta-l, fara a-i spune cum ar fi trebuit sa procedeze.

Cu ce sa iti surprinzi iubitul – 3. Exteriorizeaza-te.

Nu e nevoie sa petreceti timp departe unul de altul pentru a va exprima dragostea, ci puteti face acest lucru dimineata, inainte sa inceapa o noua zi si seara, dupa ce fiecare a trecut peste diverse provocari. Un zambet cald, un sarut, o imbratisare, toate acestea sunt mesaje ale afectiunii voastre.

Cu ce sa iti surprinzi iubitul – 4. Nu pica in mania contrazicerii.

Intraba-te sincer: este mai important sa ai dreptate sau sa ai o relatie linistita? Multe cupluri cad prada certurilor inutile, mai ales daca unul dintre parteneri are impresia ca are dreptate intotdeauna. Cand vrei prima data sa ii faci un repros, intreaba-te: este, intr-adevar, important? Sau mai bine respiri adanc si lasi sa treaca momentul? Nu te agita pentru lucrurile mici, nu iti face probleme daca aveti opinii diferite si nu lasa tensiunea sa se instaleze intre voi doi!