Pages: 1 2 3

accesorii de iarna turbanul

Piesele de pus pe cap nu doar te scapa rapid de dilema “oare cum imi aranjez parul astazi?” dar adauga un plus de personalitate intregului look. Iata de ce e bine sa ai o colectie diversa de accesorii de iarna elegante care imbina perfect confortul si trendurile hot!

accesorii de iarna turbanul
Ce accesorii de iarna nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba – turbanul este unul dintre ele

Accesorii de iarna glam: turbanul

Sigur ca garderoba ta de sezon cuprinde o multime de accesorii de iarna: de la piese de pus pe cap calduroase si practice la caciulile de blana sau cele tricotate. Dar pe acestea nu le poti purta chiar in toate ocaziile si cu orice tip de outfit.

Provocarea este sa gasim accesorii de iarna sic numai bune de combinat cu tinutele noastre elegante si feminine. Sigur ca palariile moderne acopera aceasta necesitate, dar noi vrem sa-ti dezvaluim si alte alternative sofisticate pentru a te diferentia in multime!

Accesorii de iarna – Turbanul

E cea mai trendy semnatura de stil daca esti o persoana extravaganta. Inca de la inceputul secolului XX, de cand a fost introdus in moda de catre Paul Poiret, turbanul a facut victime printre divele de la Hollywood. Greta Garbo, Liz Taylor, Sarah Jessica Parker au transformat turbanul intr-un element de efect care poate accentua rafinat o tinuta eleganta de zi sau de seara.

Tips: Materialul din care este confectionat dicteaza momentul in care poti sa-l porti! Turbanele crosetate sau cele din stofa de lana sunt exclusiv de zi, iar turbanele din catifea si matase pot accentua dramatic  tinutele de seara glam.

Turban Free People 106.29 lei, freepeople.com

Pages: 1 2 3