“Alchemy of Feelings”: noua colectie capsula MOOGU pentru o vara “de colectie”

Iubire, liniste, euforie, energie si extaz sunt starile reunite de catre Andreea Mogosanu in noua colectie capsula MOOGU “Alchemy of Feelings”, un jurnal aproape intim despre matematica unei veri in care singurele reguli care conteaza sunt cele individuale. De data aceasta propunerile nu mai sunt concentrate in sfera bijuteriei clasice, ci merg mai departe, in zona pieselor-experienta, menite a fi descoperite in tihna si a starni o emotie unica fiecarei persoane.

Bijuteriile pe care le porti fac diferenta intre o tinuta banala si una purtata cu stil, personalitate. Pornind de la principiile de alaturare a compusilor din chimie, Andreea Mogosanu a reusit sa creeze o serie de bijuterii contemporane surprinzatoare atat prin estetica cat si prin mesajul transmis. In interiorul mini-eprubetelor de laborator transformate in pandante, se regaseste o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, acompaniata de o placuta din argint pe care este inscrisa starea sugerata de alaturarea elementelor cu semnificatie: diamant – iubire, quartz roz – liniste, perla alba/neagra – euforie, pirita/aur – energie, ametist/turcoaz – extaz.

Pandantele din ultima colectie capsula MOOGU “Alchemy of Feelings” reprezinta mai mult decat piese de bijuterie, simboluri care insotesc procesul evolutiv firesc si conturarea pe zi ce trece a unei “versiuni” personale mai bune. Fie ca sunt alese pentru a fi purtate singular sau in layering, fie ca sunt oferite cadou, pandantele MOOGU “Alchemy of Feelings” invita la interactiune si simtire. Totul pentru o vara realmente “de colectie”. Aceste bijuterii au un design minimalist, dar in acelasi timp detaliile sunt cele care fac diferenta si ofera tinutelor un plus de originalitate. Pot fi purtate atat intr-o tinuta casual de zi cat si una eleganta de seara.

Editia limitata “Alchemy of Feelings” este disponibila incepand cu luna aceasta online pe moogushop.com, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1. *Pret unui colier MOOGU Alchemy of Feelings este de 270 lei.