andreea diaconu

Romanca Andreea Diaconu a participat aseara la CFDA/Vogue Fashion Fund, evenimentul care sustine tinerii designeri americani la inceput de cariera. Afla ce vedete si designeri faimosi au fost implicati in evenimentul de gala din acest an!

CFDA poate suna pompos, dar nu este altceva decat Consiliul Designerilor Americani din industria fashion. Organizatia dateaza inca din 1962, cand a fost infiintata de Eleanor Lambert, una dintre figurile remarcabile din istoria modei si artei americane.

CFDA, care este condusa astazi de Diane Von Furstenberg , acorda importante premii designerilor consacrati sau jurnalistilor de moda dar si sustine financiar designerii talentati la inceput de drum. Gala CFDA Vogue Fashion Fund unde a fost invitata si romanca Andreea Diaconu, este tocmai despre asta. Anul acesta nu a fost premiat doar un singur designer, ci premiul in valoare de 900 mii $ s-a impartit in mod egal la trei tineri talentati despre care veti mai auzi cat de curand: Aurora James pentru linia de incaltaminte Aurora Vellies, Rio Uribe pentru linia de street wear Gipsy Sport si Jonathan Simkhai pentru colectiile de dama.

Top modelul Andreea Diaconu prefera costumele masculine

andreea diaconu

zac posen demi moore
Designerul Zac Posen si Demi Moore care poarta o creatie semnata de acesta
amanda seyfried ricardo tisci
Amanda Seyfried intr-o rochie Givenchy si Ricardo Tisci

anna wintour steven kolb
Anna Wintour (Vogue) si Steven Kolb (Ceo CFDA)

jenna lyons
Jenna Lyons, directorul de creatie al brandului J.Crew

vera wang
Vera Wang poarta o creatie proprie

Galele caritabile amfAR, care sunt organizate special pentru a strange fonduri in lupta anti SIDA, au devenit deja o traditie. Lumea modei si starurile de la Hollywood sustin impreuna aceasta cauza nobila inca de acum 25 de ani. Aparitiile lor glamour merita sa fie urmarite!

Foto: Guliver.