blind holiday vacanta pentru nonconformisti

Ti-ar placea sa-ti iei o vacanta spre o destinatie necunoscuta? Sa fie un cadou-surpriza pe care ti-l faci atat tie, cat si jumatatii tale? Noi am aflat ca s-a lansat Blind Holiday, un concept nou (cel putin in Romania) care este disponibil printre ofertele agentiei de turism Paralela 45!

blind holiday vacanta pentru nonconformisti

Daca vrei sa traiesti o experienta inedita de vacanta, sa afli care este destinatia in care-ti vei petrece concediul de abia cand ajungi la aeroport, atunci incearca Blind Holiday. Este un concept lansat in aceasta saptamana de Paralela 45 si cuprinde o serie de oferte de vacanta la preturi de 299, 399 si 499 de euro de persoana.

Ofertele prezentate includ numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare, insa destinatia iti va fi dezvaluita de abia atunci cand ajung in aeroport. Gasesti variante pe toate gusturile si pentru toate bugetele. Atat cazari la hoteluri de 5 stele in regim all inclusive, cat si variante la 3 stele fara masa sau doar cu mic dejun, care-ti lasa libertatea sa explorezi tu orasul secret in care ajungi.

„Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii mai nonconformisti”, a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Singurul detaliu pe care nu trebuie sa-l omiti e ca trebuie sa ai pasaportul sau cartea de identitate valabile pentru cel putin 6 luni ca sa nu risti sa fii intoarsa de la check-in. Ofertele de tip Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

Citeste si: “Malta: mai mult decat o simpla vacanta la mare”!

Foto: Thinkstock