cei mai bine platiti actori Robert Downey Jr.

In topul celor mai bine platiti actori se regasesc pe langa nume celebre pentru toata lumea si trei (aproape) necunoscuti care fac insa furori la Bollywood! Robert Downey Jr. este in acest an pe locul 1...

cei mai bine platiti actori Robert Downey Jr.

Se pare ca viata actorului Robert Downey Jr. seamana destul de bine cu cea a miliardarului Tony Stark pe care-l joaca in Iron Man. Chiar daca in realitate nu are costumul cu superputeri al acestuia, el a castigat in ultimul an 80 de milioane de dolari (cu care si-ar putea cumpara probabil unul) si se afla pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori.

Robert Downey Jr. este urmat la o distanta apreciabila de Jackie Chan. Actorul din Hong Kong a castigat in perioada iunie 2014 – iunie 2015 50 de milioane de dolari. Pe locul trei se afla Vin Diesel, vedeta francizei Fast and Furious, care a primit 47 de milioane de dolari.

Actorii de la Bollywood sunt pentru prima data in acest top

Urmatorii trei sunt Bradley Cooper, Adam Sandler si Tom Cruise, dar dupa acestia regasim si niste nume care ne sunt necunoscute Amitabh Bachchan, Salman Khan si Akshay Kumar, trei actori faimosi in India. Pe ultimul loc al topului intocmit de revista Forbes se afla un alt actor popular la Hollywood: Mark Wahlberg.

Acesta este primul an in care actorii din filmele indiene ajung in topul celor mai bine platiti actori si suntem tare curioase daca la anul vom regasi si mai multe nume greu de pronuntat.

Foto: Guliver