conscious exclusive 2016

Inspiratie preluata din arta, materiale sustenabile, design inovator la preturi accesibile. Acestea sunt motivele pentru care de abia asteptam sa intre in magazine din 7 aprilie colectia H&M Conscious Exclusive 2016!

Colectia H&M Conscious Exclusive 2016 e inspirata de istoria artei

Liniile fluide sunt principala caracteristica  a rochiilor delicate, a caftanelor inspirate din arta si a fustelor cu efect sculptat. Imprimeurile transforma piesele din colectie –  precum rochia de bal lunga sau rochia fluida imprimata cu o scena din Cele trei gratii a lui Botticelli –  in adevarate picturi purtabile. Si rochiile scurte sau bluzele picturale sunt la fel de pretioase ca rochiile elegante de seara, dar foarte usor de purtat la ocazii speciale. Imaginea colectiei H&M Conscious Exclusive 2016 este nimeni alta decat Julia Restoin Roitfeld, fiica celebrei Carine Roitfeld.

rochii colectia H&M conscious exclusive
Julia in rochia fluida imprimata cu o scena din Cele trei gratii- Botticelli (stanga) si rochia de bal lunga (drepta)

„Una dintre piesele mele preferate este rochia mini asimetrica, inspirata de o pictura a lui Gustave Moreau. Imi place ideea de armonizare a materialelor responsabile fata de mediu cu picturile vechi. Este minunat sa ai o vestimentatie mai sustenabila si, totodata, potrivita pentru covorul rosu”, declara Julia Restoin Roitfeld.

Julia Restoin Roitfeld H&M
Rochia mini inspirata de pictura lui Gustave Moreau

In premiera la H&M: 3 rochii de mireasa speciale si accesibile!

Ca noutate, colectia H&M Conscious Exclusive 2016 include trei rochii de mireasa pentru femeile moderne de azi care sustin comertul sustenabil, responsabil fata de mediul inconjurator.

rochii de mireasa HM
Rochii de mireasa H&M Conscious Exclusive 2016

Lansarea colectiei H&M Conscious Exclusive coincide, in semn de omagiu, cu deschiderea expozitiei Fashion Forward – 300 years of Fashion de la Musée des Arts Décoratifs din Paris. Echipa de design de la H&M a studiat in amanunt arhivele de moda ale muzeului pentru a selectiona piesele vestimentare reprezentative ale ultimelor trei secole de haute couture.

H&M Studio este colectia speciala de piese vestimentare esentiale in editie limitata, destinata sezonului de toamna-iarna 2016/2016. Descopera cum arata tinutele si fa-ti o lista cu preferate inca de acum!

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: H&M.