Pages: 1 2

conturul fetei femeie

Un nas un pic mai mic, pometi evidentiati, simetrie: credeai ca doar un make-up artist iti poate sculpta trasaturile? Ei bine, trebuie doar sa urmezi acesti 8 pasi simpli si iti promitem ca vei sti precis cum sa iti pui in evidenta conturul fetei. Esti pregatita?

Regula de aur pentru o simetrie perfecta? Conturul fetei realizat impecabil! Pentru asta trebuie sa-ti cunosti bine bine punctele slabe si trasaturile pe care vrei sa le pui in evidenta!

Poate iti imaginai ca un astfel de proces trebuie sa implice musai o multitudine de produse, aplicate in straturi multiple?! Ei bine, nu! Ai nevoie doar de 3 produse cheie: o pudra bronzanta, un concealer si un iluminator. Vei folosi pudra bronzanta pentru a crea adancime, corectorul pentru a ascunde mici imperfectiuni, in timp ce iluminatorul va pune in valoare acele trasaturi pe care ti le doresti evidentiate.

Conturul fetei – Trasaturi pe care trebuie sa le lucrezi in functie de tipul fetei

Ai fata patrata? Atunci mandibula este cea pe care vrei sa o maschezi!

Ai chipul rotund? Trebuie sa iti sculptezi cat mai bine pometii!

Ai fata in forma de inima? Atunci trebuie sa distragi atentia de la zona fruntii.

Pentru mai multa precizie, foloseste pensule speciale pentru conturul fetei!

Ai grija la nuantele importante pentru conturul fetei!

Doar nu vrei sa arati ca o prajiturica in mai multe straturi! Trebuie, asadar, sa iti alegi cu mare precizie nuantele de pudra, blush si, desigur, fond de ten. Cea mai inselatoare este pudra bronzanta, asa ca ai grija sa o testezi inainte de a o cumpara. Ea trebuie sa fie doar cu un ton mai inchisa decat culoarea pielii tale.

Conturul fetei – Evita produsele cu particule stralucitoare!

Ca si in cazul nuantelor prea puternice, si produsele care au in componenta particule stralucitoare vor avea un efect opus celui scontat. In loc sa te ajute sa sculptezi cu delicatete zonele cu probleme, le vor scoate in evidenta. Alege pentru baza machiajului produse cu efect de matifiere si lasa iluminatorul si blush-ul sa faca treaba atunci cand vine vorba de a-ti reliefa punctele de interes.

Ustensile pentru conturul fetei

Ti-am povestit de curand cat de importante pentru reusita unui machiaj sunt pensulele pe care le folosesti. E timpul sa subliniem din nou asta!

Regula de la care sa nu te abati atunci cand lucrezi la conturul fetei? Atunci cand ai de-a face cu formule-crema, folosete buricele degetelor pentru aplicare, in timp ce pentru produsele pudra apeleaza la o pensula buna. Exista pensule speciale pentru contur (contouring brush).

Citeste in continuare care sunt cele mai bune trucuri ale make-up artistilor pentru conturul fetei.

Pages: 1 2