trucuri ca sa slabesti femeie care alearga

O silueta perfecta inseamna adesea mult timp investit in modelarea ei. Din fericire exista cateva trucuri ca sa slabesti fara sa dedici ore pretioase si fara sa-ti neglijezi sarcinile de serviciu.

trucuri ca sa slabesti femeie care alearga
Iata cateva trucuri ca sa slabesti atunci cand ai o agenda incarcata

Trucuri ca sa slabesti – 3 sfaturi ca sa pierzi in greutate in timp record

Fa exercitii de dimineata. Ai intalniri seara, evenimente dupa orele de lucru, iesiri cu colegii in oras, atat de multe lucruri care-ti saboteaza sesiunile de antrenamente programate pe-nserat. Tocmai de aceea e mult mai indicat sa faci sport dimineata. Pui miscarea pe primul plan, inainte de toate celelalte, si nu mai ai nicio scuza sa sari peste sport. Chiar daca nu esti in mod normal o persoana matinala, e destul de simplu sa-ti schimbi programul! Primele dimineti vor fi ceva mai grele dar cand intri intr-o rutina nu vei mai avea nicio problema.

Pastreaza un jurnal al caloriilor. Un jurnal alimentar clasic iti mananca destul de mult timp, dar intre timp s-au inventat cele online, care-ti monitorizezi usor cum pierzi in greutate. Iti poti trece atat caloriile arse in timpul exercitiilor fizice, cat si pe cele consumate in timpul meselor. Seteaza-ti diverse obiective si urmareste-ti usor progresul saptamanal… Completandu-l zilnic vei observa ca subestimezi marimea portiilor si vei invata sa alegi alimentele nutrivite, sarace in calorii. Poti incepe sa folosesti cupe de masurare cand esti acasa pentru a intelege cum arata portiile sanatoase de mancare.

Trucuri ca sa slabesti usor

Fa-ti planuri de antrenament cu prietenele/iubitul. Imbina utilul cu placutul. Nu te-ai mai vazut de mult timp cu o persoana? Invit-o la o sesiune de jogging cu tine sau la piscina. Ai ocazia sa vorbesti cu ea, dar in acelasi timp faceti si miscare. Nici nu vei simti cum trece timpul cand faci sport cu inca o persoana. E foarte important sa-ti schimbi mereu felul in care faci sport ca sa nu te plictisesti de exercitii.

Citeste si “Exercitii fizice la dublu: sportul imbunatateste relatia de cuplu”!

Foto: Thinkstock