dragoste imposibila

Singuratatea poate fi foarte dureroasa, iar cu timpul foarte multe femei ajung sa intre in depresie. O dragoste imposibila te poate macina foarte mult timp si te poate face sa uiti complet de realitate, iar din acest motiv este foarte important sa inveti sa te detasezi de tot ce te afecteaza.

Faptul ca te gandesti obsesiv la un barbat de care esti atrasa nu te ajuta prea mult, mai ales daca este aproape imposibil sa fii impreuna cu el.

Iata cum poti sa uiti complet de o dragoste imposibila:

1. Programeaza-ti gandurile

Oricat de ciudat suna, este foarte important sa inveti sa iti programezi gandurile. Daca nu il poti uita complet, te poti gandi la el in timp ce servesti micul dejun sau in timp ce te plimbi in pauza de pranz. Este foarte important sa detii controlul asupra propriilor ganduri si sa nu lasi ca aceasta dragoste imposibila sa te macine la infinit. Daca iti aduci aminte de cel de care esti atrasa, incearca sa il “gonesti” din mintea ta si sa iti impui sa te gandesti la altceva.

2. Inlocuieste suferinta cu un hobby

Inlocuieste suferinta cu un hobby! Uita de aceasta dragoste imposibila si de toata suferinta provocata de gandurile pe care le ai si inscrie-te la cursuri de dans sau de kickboxing (daca vrei sa iti descarci toata ura pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului), invata o limba straina sau orice altceva te pasioneaza. In acest fel te vei concentra asupra prezentului si vei uita de toate lucrurile neplacute.

3. Accepta-ti singuratatea

Foarte multe femei gresesc in momentul in care asteapta ca altcineva sa le scape de singuratate, sa le faca sa simta ca nu mai au acel gol in viata lor. Desi nu este ceva complet gresit, acest lucru nu te va ajuta sa te simti bine si sa fii fericita. Inainte de toate, trebuie sa inveti sa iti accepti singuratatea. Doar atunci vei reusi sa uiti de toate gandurile si vei putea permite unei persoane noi sa intre cu adevarat in viata ta.

4. Scrie-ti sentimentele intr-un jurnal

Nu este nimic rusinos in a avea un jurnal. Studiile arata ca acest obicei poate ajuta in procesul de vindecare. Scrie-ti sentimentele intr-un jurnal, fii sincera cu tine si scrie tot ce te face sa te simti rau. In acest fel, vei reusi sa accepti mult mai usor experienta prin care treci.

Singuratatea de Sarbatori poate fi periculoasa pentru sanatatea ta psihica. Iata 3 motive pentru care singuratatea nu ar trebui sa te faca sa te intorci la fostul!

Foto: Guliver