fostii tai parteneri de cuplu

Fostii tai parteneri de cuplu trebuie sa ramana in trecut. Si totusi e bine sa vorbesti despre trecutul tau amoros cu actualul iubit? Cei de la Love Panky spun ca e sanatos sa discuti de viata ta sexuala dinaintea lui, cu iubitul tau actual. Insa cu cap. Citeste mai jos ce ai de facut!

Cat ar fi de ciudat, tot va trebui sa ajungeti la discutia aceea. Insa, e bine sa vorbesti despre fostii tai parteneri de cuplu? Cine sunt ei? Cati au fost inainte lui? Ce si cum si unde si de ce?

Cu siguranta comunicarea intr-o relatie de cuplu e diferita de la parteneri la parteneri. Insa, un lucru e clar, cand vorbesti despre fostii tai parteneri de cuplu, nu e necesar sa furnizezi o lista.

De ce sa vorbesti despre fostii tai parteneri de cuplu?

Pentru un viitor e necesar ca discutati despre trecut. Pentru a va intelege reciproc, pentru a vedea ce experiente ati avut fiecare si cum ati evoluat in persoana prezenta.

Veti discuta despre familie, despre copilarie, despre prieteni si cu siguranta despre fostele iubiri. De ce este atat de important sa ii aduci in discutie pe fostii tai parteneri de cuplu?

 1. Puteti invata din greselile din trecut

Ce nu a mers in cuplu? Cine pe cine a parasit? Care a fost motivul despartirii? Raspunsurile la aceste intrebari va vor ajuta sa va cunoasteti.

 1. Poti preveni situatii delicate cand fostul iubit e mentionat si actualul nu stie despre cine e vorba

Sentimentul acela cand toata gasca vorbeste despre cineva necunoscut – daca acel cineva e fostul tau iubit, atunci actualul tau partener se va simti prost.

 1. Poti sa-ti anunti partenerul ca ex-ul tau inca e prezent in viata ta

Unii fosti inca merita sa fie prezenti in viata ta? Nicio problema, insa iubitul tau trebuie sa stie cine sunt ei si care au fost realtiile intre voi.

 1. Actualul iubit poate intelege anumite situatii cu care ai avut de a face

Unele realtii de cuplu din trecut lasa mai multe traume. Si daca iti dai voie sa fii vulnerabila in fata partenerului de cuplu, el te va intelege si iti va intelege experientele trecute. Si efectele lor asupra ta. Puteand sa te sustina sa treci peste ele.

 1. Va veti simti mai in siguranta pentru ca puteti comunica deschis

Este dovedit stiintific ca se creeaza o intimitate si un nivel de conexiune intre iubitii ce comunica deschis. Asa ca fostii tai parteneri de cuplu pot suda relatia actuala, daca vorbesti despre ei.

Care sunt fostii tai parteneri de cuplu pe care merita sa ii mentionezi

 1. Primul tau iubit

De la gradi sau din clasa a spatea, prima iubire e un punct de discutie necesar pentru ca va veti amuza si veti reusi sa vorbiti despre clipele in care nu erati impreuna. Insa va parea ca si cum ati copilarit impreuna.

 1. Primul tau partener sexual

Fostii tai parteneri de cuplu sunt esentiali in discutiile de cuplu. Mai ales partenerii sexuali. Iar barbatul cu care ti-ai pierdut virginitatea e de mentionat. Cum, unde, cum te-ai simtit dupa.

 1. Cea mai serioasa relatie de pana acum

Actualul tau iubit vrea sa stie cum era si cine era fostul tau iubit serios. Si asta pentru ca e un fel de competitie intre ei. Un fel de dorinta ascunsa de-a lui de a nu te pierde cumva in favoarea aceluia.

 1. Alte relatii de cuplu pe termen lung

Singurul motiv – pentru ca actualul tau iubit sa stie numele cand vor fi aduse in discutie.

 1. Fostii tai parteneri de cuplu pe care parintii tai nu i-au suportat

Partenerul tau de cuplu poate invata multe din aceasta relatie trecuta.

 1. Fostul care inca te iubeste

E necesar ca partenerul tau de cuplu sa stie despre fostul care nu vrea sa iasa din peisaj. Un astfel de tip poate oricand sa reintre in viata ta.

 1. Fostul iubit inca prezent in viata ta

Prieten, vecin sau coleg de munca. Apropiat al familiei sau in cercul de prieteni. Actualul tau iubit trebuie sa stie de existenta lui, ca sa nu fie luat prin surprindere. Daca raman singuri in aceeasi camera? Mai bine afla de la tine, decat de la el.

 1. Fosta relatie de cuplu pe care o regreti cel mai mult

Unele relatii din trecut lasa urme mai dureroase decat altele. Iar partenreul tau acutal merita sa stie aceste momente din viata ta pentru a sti cum sa gestioneze prezentul.

Fostii tai parteneri de cuplu – Cum incepi discutia despre ei?

Acum ca stii ca este necesar si chiar ajuta sa vorbesti despre fostii tai parteneri de cuplu, trebuie sa gasesti si momentul oportun sa ii aduci in discutie. Daca actualul nu vrea sa stie nimic despre fostii, atunci lasa lucrurile asa cum sunt, dar ramai deschisa in caz ca vreodata va vrea sa-ti afle povestea.

Poti discuta despre fostele tale iubiri dupa cel putin o luna de relatie. Nu uita ca astfel de discutii va aduc mai aproape si mai ales, veti invata din greselile trecute pentru a nu le repeta in prezent.

Citeste si: Trecutul sexual al sotului: de ce sa nu te deranjeze cu cate femei a fost inaintea ta

Foto: Gulliver