adevaruri despre iubire cuplu din generatia y

Daca faci parte din generatia Y si visezi sa-ti intalnesti sufletul pereche atunci e timpul sa te maturizezi (macar un pic) si sa accepti cateva adevaruri despre iubire dezvaluite intr-un articol pe yourtango.com.

Ai 20 si ceva de ani, ai super multa energie si visezi la un viitor stralucit. Insa nu planuiesti sa-ti construiesti o lume doar pentru tine ci ti-ar placea sa ai alaturi un tip asemeni tie. In acest caz, trebuie sa stii cateva adevaruri despre iubire.

Ppentru a avea parte de o relatie lunga si fericita trebuie sa intelegi cateva adevaruri despre iubire. Si tu si toti ceilalti reprezentati din generatia Y(tinerii nascuti intre 1980 si 1995).

5 adevaruri despre iubire

1. Adevaruri despre iubire – Este nevoie de munca. Dragostea nu este DOAR un basm superb. Ca sa-l faci sa functioneze si mai ales ca sa dureze trebuie sa depui mult efort in relatie.

2. Adevaruri despre iubire – Perfectiunea este imposibila. Oricat de mult ne-ar placea sa visam la scenarii perfecte din comediile romantice americane realitatea e cu totul alta. Iar asta e un lucru bun! Micile slabiciuni si imperfectiuni sunt cele care ne fac relatiile mai interesante.

Conexiunea emotionala condimenteaza lucrurile in dormitor

3. Adevaruri despre iubire. Nu-ti poti schimba radical partenerul. Ii poti face modificari in garderoba, poti umbla la cateva obiceiuri, il poti ajuta sa-si dezvolte orizonturile alaturi de tine, dar nu-i poti schimba structura interioara. Oamenii sunt cine sunt si te indragostesti de ei cu plusurile si cu minusurile de rigoare. Iar daca ceva iti displace profund atunci poate mai bine ar fi sa spui Stop relatiei decat sa-l chinui si pe el si sa te chinui si pe tine.

4. Adevaruri despre iubire. Sexul cu o persoana (aproape) straina nu e asa de tare cum suna. Sigur exista o anumita placere pe care o obtii cu ajutorul unui one night stand, dar tot mai multe studii atesta ca partidele amoroase sunt mult mai satisfacatoare cand intre parteneri exista o conexiune emotionala.

5. Adevaruri despre iubire. Greselile sunt ok. Poate te-ai intalnit cu prea multi hipsteri. Asa, si ce-i cu asta? Nu trebuie sa fii prea dura cu tine pentru ca Universul iarta tot. E-n regula sa comiti din cand in cand erori, sa petreci mai mult timp decat ar trebui cu persoana nepotrivita, ba chiar sa incerci sa te schimbi pentru ea. Totul e sa inveti din aceste greseli si sa te dezvolti in permanenta.

Citeste si: “Generatia Y: unde greseste cand iubeste”!
Foto: Thinkstock