Ingrijirea parului: styling EIMI by Wella Professionals

Iti prezentam cea mai noua linie de produse pentru ingrijirea parului: Eimi by Wella Professionals. De la sampon uscat, la spray cu zahar, pentru retexturizare, sau lotiuni reparatoare de par, Eimi este o gama ce ne ajuta sa ne exprimam personalitatea prin coafura.

Wella Professionals lanseaza Eimi, linia de produse pentru ingrijirea parului. Toti ne dorim sa vorbim limba individualitatii, sa facem cunoscut ceea ce ne diferentiaza si ceea ne face speciali in raport cu ceilalti, sa ne identificam si sa ne exprimam stilul personal, sa strigam sus si tare ca suntem diferiti, speciali si unici. Wella Professionals a creat un limbaj global care se adreseaza individualitatii fiecaruia dintre noi. Numele lui? EIMI – o linie revolutionara de noi produse de styling, care permit oricui sa participe la aceasta miscare de identificare a stilului individual.

Ingrijirea parului: EIMI – styling de la Wella Professionals
Ingrijirea parului: EIMI – styling de la Wella Professionals

Eimi by Wella Professionals contine 26 de produse de styling. Vedetele gamei sunt:

Dry Me, un sampon uscat care se adreseaza persoanelor ce isi doresc mereu un par cu volum si textura mata.

Root Shot, spray ce ofera sustinere parului la radacina, fara sa il incarce.

Sugar Lift, spray infuzat cu zahar ce ofera volum si textura parului.

Perfect Me, lotiune ce netezeste, repara, hidrateaza, ofera stralucire si calmeaza firele rebele.

Ingrijirea parului: EIMI Wella Professionals
Ingrijirea parului: EIMI Wella Professionals

Ingrijirea parului: Wella Eimi

Toate produsele au formule imbunatatite pentru o buna ingrijirea a parului, integrand tehnologii inovatoare ce raspund nevoilor specifice fiecarui tip de par. Cu ajutorul lor, putem obtine textura, volum, finisare sau stralucire.

Fixativele au fost imbogatite cu protectie UV si protectie impotriva caldurii sau a umiditatii. Spumele EIMI integreaza complexul Intelligent Care and Protect care ajuta la descurcarea parului, ofera un boost de stralucire si textura, dar au si un efect de hidratare. In plus, consistenta imbunatatita faciliteaza o distribuire si o coafare mai usoara.

Ingrijirea parului: gama  EIMI Wella Professionals
Ingrijirea parului: gama EIMI Wella Professionals