Jennifer Lopez mama singura

Din exterior pare ca are o viata perfecta. Continua sa aiba succes pe plan muzical si arata la fel de bine ca acum zece ani, insa ea a povestit intr-un interviu ca nu e deloc usor sa fii o mama singura. Azi vorbim despre o latura mai putin cunoscuta a lui Jennifer Lopez, aceea de mama!

Jennifer Lopez mama singura

E greu sa fii o mama singura, iar Jennifer Lopez stie asta prea bine si nu se fereste s-o spuna. Ea are gemenii de 6 ani din casnicia cu Marc Anthony, pe Max si pe Emme, si desi cei doi sunt adorabili, au existat si momente in care Jennifer Lopez si-ar fi dorit ca si tatal lor sa-i fie alaturi.

“Exista si un beneficiu cand esti o mama singura…”

Ea crede ca e mult mai usor sa cresti copiii intr-o familie cu doi parinti. Intr-un interviu acordat recent publicatiei Gala, cantareata a spus: “Tot asa cum doi parinti sunt necesari pentru conceperea unui copil, este mai usor sa-i educi in doi. Cand esti o mama singura exista totusi si un beneficiu, copiii sunt (aproape) numai ai tai.”

Lopez intelege ca micutii sufera din cauza divortului pentru ca si parintii ei au divortat, iar ea incearca de fiecare data sa-i asigure ca tatal lor inca-i iubeste. “Cand gemenii plang pentru ca tatal lor nu este cu ei, le spun mereu ca nici al meu nu mi-a fost aproape, dar asta nu m-a impiedicat sa-i simt iubirea.”

Lopez si Anthony s-au cuplat in 2004 si s-au casatorit in acelasi an, cuplul a anuntat sarcina lui Jennifer la finalul lui 2007, iar Max si Emme s-au nascut in luna februarie a anului 2008. Lopez a devenit mama pentru prima oara, in timp ce Anthony mai avea copii si din relatiile anterioare. Cuplul si-a anuntat divortul in 2011, iar formalitatile pentru incheierea acestuia au fost finalizate in vara aceluiasi an.

Citeste si: “Karolina Kurkova este insarcinata cu cel de-al doilea copil”!

Foto: Guliver