Machiaj natural: gama completa by Terry

By Terry prezinta o gama generoasa, pentru un machiaj natural si radios, care rezolva mai toate problemele cu care ne confruntam, la ordinea zilei: ten tern, pete, piele neuniforma.

Ti-am mai scris despre brandul de machiaj by Terry si despre calitatea superioara a produselor lor. Fondatoarea, Terry de Gunzburg, a lucrat pentru YSL Make-Up, fiind un adevarat pionier in industria frumusetii. Iata cele mai noi produse pentru un machiaj de baza, de la primer sau corector, la fond de ten.

Machiaj natural: texturi de baza

Hyaluronic Hydra-Primer. Un primer ca o spuma, creata din acid hialuronic, pentru a corecta imperfectiunile. Textura sa devine incolora si deloc vizibila pe piele. Ridurile, porii si imperfecțiunile sunt diminuate, pentru a dezvalui o piele neteda, fina.

Hyaluronic Hydra-Primer, by Terry, 240 Ron;

Touch-Expert Advanced. Anticearcan multi-corector cu pensula, un produs *all-in-one ce corecteaza si ofera stralucire.  Acesta acopera pete, cearcane, ascunde ridurile si șterge semnele de oboseala din jurul ochilor, intr-o clipire. Textura ultra-fina ofera un finisaj ireprosabil, datorita micro-particulelor de pulbere folosite ca pigmenti.

Touch-Expert Advanced, by Terry, 168 Ron;

Sheer Expert. Perfectionarea tenului cu ajutorul unei texturi fluide – aceasta ar fi definitia perfecta pentru Sheer Expert. Acesta fond de ten devine imperceptibil dupa aplicarea pe piele, iar tehnologia folosita de by Terry, numita IMC (Intensiv Mimetic Camuflaj), combina proprietatile de ultra-acoperire cu o tehnica perfecta de blurare a luminii, pentru a oferi un aspect translucid tenului.

Sheer Expert, by Terry, 240 Ron;

Cover Expert SPF 15. Un fond de ten fluid cu putere mare de corectarea si acoperire. Acesta ascunde instantaneu toate tipurile de imperfectiuni si semnele de oboseala, fara a lasa senzatia de ten incarcat.

Cover Expert SPF 15, by Terry, 250 Ron;

Light-Expert Click Brush. Fond de ten cu acoperire medie si efect puternic iluminator – preferatul nostru! Light-Expert Click Brush umple liniile fine si are efect de prevenire a ridurilor, datorita formulei sale ingenioase: micro-molecule de acid hialuronic puternic hidratante actioneaza ca un tratament asupra ridurilor, oferindu-le un efect instant de lifting. Contine substante nutritive care ofera protectie pe termen lung impotriva imbatranirii: fitosteroli, acid ursolic, izoflavone, policosanoli, pro-vitamina A si vitamina E.

Light-Expert Click Brush, by Terry, 260 Ron;

Hyaluronic Hydra-Powder. O pudra incolora cu molecule de acid hialuronic. Acesta varianta de pudra pulbere ofera un machiaj natural si este 100% un tratament de ingrijire a pielii, prin prezenta acidului hialuronic din continut. Hyaluronic Hydra-Powder umple perfect liniile fine si ofera o finisare mata. Textura sa micro-aerata este cea care asigura toate aceste beneficii, controland excesul de sebuum cu ajutorul micro-particulelor de acid hialuronic.

Hyaluronic Hydra-Powder, by Terry, 240 Ron;