Beneficiile foliei de aluminiu

Despre folia de aluminiu stim mai multe lucruri rele decat bune. Adeptii medicinei nonconventionale din Rusia si China considera insa ca aceasta are proprietati vindecatoare daca este folosita in alte scopuri decat in bucatarie, unde trebuie utilizata cu mare precautie.

Daca te confrunti cu dureri la ceafa, de spat, de umeri sau articulare, folia de aluminiu este “medicamentul”. Infasoara cu ea zona dureroasa si te vei simti mai bine in foarte scurt timp, spun cercetarile.

Evitati sa folositi folia de aluminiu cand gatiti! Inlocuiti-o cu o foaie de copt din hartie!

Cum funtioneaza? Fluidele care strabat corpul se reflecta in folie, care are rol de scut, si revin la meridiane, acolo de unde au pornit. Acest lucru are efect pozitiv asupra organelor asociate aceluiasi meridian. Astfel poti rezolva multe probleme de sanatate si sa scapi de durerile sacaitoare.

Metoda de vindecare cu ajutorul foliei de aluminiu a fost indelung practicata de catre tamaduitorii rusi si chinezi si explicata pe indelete in cartile lui Wilhelm Reich, psihoterapeut si discipol al lui Freud.

Cum actioneaza folia vindecatoare?

Ia o bucata de folie de aluminiu si inveleste zona afectata, securizand-o cu un bandaj.
Poti trata diferite tipuri de durere – ceafa, spate, brate, picioare, articulatii, sciatica, artrita reumatoida, calcai calcifiat sau depunerile de saruri. De asemenea, poate fi folosita postchirurgical, pentru estomparea cicatricelor.

Proprietati aniinflamatoare

Infasoara-ti picioarele umflate de 5-7 ori in folie de aluminiu si inveleste fiecare picior astfel “impachetat” in panza din bumbac. Lasa compresele sa actioneze timp de o ora, dupa care da bandajul jos si reia operatiunea dupa alte doua ore. Repeta astfel tratamentul de trei ori intr-o zi. Intreaga procedura dureaza o saptamana.

Schimbul de energie

Desi efectele benefice ale foliei de aluminiu sunt atestate de cercetari, inca sunt persoane care discuta intens despre modul in care functioneaza acest tratament. Unii se bazeaza exclusiv pe stiinta, in timp ce altii considera ca este vorba despre bioenergie.
“Tamaduitorii apeleaza la diferite instrumente de vindecare bazate pe fluxurile energetice. Folia de aluminiu este unul dintre aceste instrumente. Corpul uman dispune de celule stem speciale care adesea intercoreleaza cu campul magnetic al Pamanutului. Din anumite motive, acest camp se deformeaza, afectand fluxul energetic care ajunge la celulele stem.

Totul actioneaza ca o lupa uriasa, restabilind echilibrul dintre celulele stem si campul magnetic. Mai mult, suprafata lucioasa a foliei de aluminiu previne patrunderea in corp a radiatiilor daunatoare”, explica procedeul omul de stiinta rus A. V. Skvorcov, pentru publicatia Healthy Food.