Obiceiuri stresante pe care le au barbatii. Ce nu vor femeile sa vada

Barbatii pot fi atenti, simpatici, politicosi si romantici, dar putem vorbi si despre o serie de obiceiuri stresante pe care le au barbatii, scrie elitedaily.com. Desigur, exista o diferenta clara intre femei si barbati cand vine vorba de comportament si atitudine, insa sunt cateva lucruri care pot fi cu adevarat deranjante. 

Obiceiuri stresante pe care le au barbatii? Pot fi foarte multe, depinde cu ce fel de barbat ai de-a face! Foarte multe obiceiuri au legatura cu activitatile de zi cu zi sau situatiile neobisnuite.

Obiceiuri stresante pe care le au barbatii

1. Au tendinta sa insiste atunci cand nu este cazul

Pentru unii barbati, sexul este foarte important si au nevoie aproape constant sa intretina raporturi sexuale, asa ca exista posibilitatea sa insiste atunci cand nu este cazul. Gesturile la care ei apeleaza sunt destul de deranjante, iar faptul ca insista sa aiba parte de sex nu ii va ajuta sa se faca prea placuti in ochii femeilor.

2. Uita sa raspunda la mesaje

Tot pe lista cu obiceiuri stresante pe care le au barbatii se afla si faptul ca acestia uita sa raspunda la mesaje, lucru care poate fi destul de deranjant si neplacut. Femeilor nu le place sa astepte prea mult pentru un raspuns, asa ca acestia ar trebui sa dea dovada de mai mult respect.

3. Nu reactioneaza bine cand sunt refuzati

Sunt barbati care nu reactioneaza bine in momentul in care sunt refuzati, insa tot ei au tendinta sa judece femeile ca devin dependente de relatie sau ca se implica prea mult din punct de vedere sentimental.

4. Se supara din motive puerile

Asa cum se intampla in cazul femeilor, si barbatii au tendinta sa se supere din motive puerile si sa provoace certuri care nu isi au rostul. Acestia ar trebui sa dea dovada de mai multa maturitate, mai ales daca vor sa creeze o impresie buna despre ei.

5. Nu se ocupa de achitarea notei de plata

Exista cateva reguli pe care orice barbat ar trebui sa le respecte cu sfintenie, iar achitarea notei de plata atunci cand se afla cu partenera in oras se afla printre ele. Un gentleman adevarat trebuie sa se ofere sa plateasca consumatia partenerei.

6. Se gandesc la ideea unei partide de sex in trei

Femeile nu sunt foarte receptive la ideea de a face sex in trei, asa ca barbatii ar trebui sa renunte la acest obicei stresant. Mai mult decat atat, unii dintre ei au tendinta sa insiste prea mult asupra subiectului si situatia devine destul de tensionata.

7. Au tendinta sa fie falsi

Femeile nu vor sa fie inselate, asa ca barbatii ar trebui sa fie mai deschisi cand vine vorba de relatii, dragoste si sentimente. Daca nu au intentia sa se aseze la casa lor, ar trebui sa fie sinceri in privinta acestui lucru. Falsitatea nu este deloc atragatoare. Din contra, este foarte enervanta.

Daca ti-a placut articolul cu obiceiuri stresante pe care le au barbatii, iata si un articol cu ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire. Afla-le secretele!

Foto: Guliver