Despre machiajul de seara se spune ca trebuie sa fie atat de bine realizat si suficient de “puternic” pentru a te transforma intre-o prezenta remarcabila. Si, da, “puternic” nu inseamna deloc strident.

Un machiaj de seara corect si frumos inseamna, in primul rand, un machiaj care nu a fost realizat pe fuga. In al doilea rand, fa-l sa fie durabil si sa nu curga la primii stropi de transpiratie care iti rasar pe fata cand dansezi. In plus, armonia machiajului cu tinuta este esentiala in cazul in care nu-ti doresti sa te transformi intr-o aparitie ridicola. Asa ca, daca ai o tinuta stralucitoare, alege un machiaj simplu si elegant de seara. Si invers. Daca tinuta e simpla, fa-ti un machiaj care sa atraga atentia.

Alte reguli simple pe care ti le vom impartasi astfel incat sa iti poti face singura un machiaj reusit sunt: nu renunta la putina stralucire, incearca sa-ti ascunzi defectele, dar nu uita sa iti evidentiezi calitatile si, nu in ultimul rand, asigurat-te ca ai un ten curat inainte de a te machia.

Acum ca ai aflat care sunt punctele esentiale ale unui machiaj de seara reusit, te invitam la concurs!

Komunomo – platforma online dezvoltata in Romania – in colaborare cu The Body Shop organizeaza, in perioada 22 februarie – 7 martie, concursul de makeup Vernisaj de Machiaj.

banner-pt-adreearaicu-v2 771 x 615

Pentru a participa, trebuie sa vii cu o propunere originala de machiaj de searaScrii care sunt pasii de realizare ai acestuia si adaugi 2 poze (before & after), ca sa vedem cum arata! Atentie: poti sa participi la concurs cu o singura idee de machiaj de seara!

Castigatoarele vor fi alese prin vot. Cei care vad propunerile de machiaj isi pot exprima preferintele, iar ideile care primesc cel mai mare numar de aprecieri sunt declarate castigatoare!

Premiile oferite nu sunt deloc de neglijat. Acestea constau in produse The Body Shop, dupa cum urmeaza:

400 euro – locul I

240 euro – locul II

160 euro – locul III

Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Pentru detalii si pentru participare, da click aici!