B.U.-deodorant

Exista adesea o confuzie intre termenii „deodorant” si „antiperspirant”, caracteristicile fiecaruia fiind neclare.

Cunoasterea produselor este necesara pentru alegerea corecta a acestora, adecvata nevoilor individuale. Credinta comuna este ca cele doua combat transpiratia si mirosurile neplacute, desi cele doua au actiuni diferite.

Cum functioneaza axila?

Axila este locul de intersectie pentru doua glande sudoripare. Glandele ecrine se afla pe intreaga suprafata a corpului si elimina o sudoare apoasa, incolora si inodora, alcatuita din apa si substante solubile precum sarea. Rolul acestora este de a regla temperatura corpului. Glandele apocrine sunt prezente doar in zona axilei si inghinala si secreta o substanta mai vascoasa, alb-laptoasa si in cantitati mai mici decat glandele ecrine. Acest tip de transpiratie se dezvolta la pubertate si este influentata de factori hormonali si nervosi. Pe langa apa, sunt eliminate si saruri minerale si toxine care, odata eliminata prin pori, reactioneaza cu bacteriile de pe suprafata pielii si produc acel miros specific, neplacut.

Deodorant versus antiperspirant

Anatomia deodorantului
Deodorantul NU previne senzatia umeda a axilei deoarece acesta nu lupta impotriva transpiratiei, ci impotriva mirosului neplacut, prevenindu-l. Datorita unor ingrediente antibacteriene, deodorantul combate mediul propice dezvoltarii bacteriilor, care odata ce intra in contact cu transpiratia formeaza mirosul neplacut. Astfel, acest produs, insotit de diverse arome, combate efectele neplacute ale transpiratiei. Deodorantul poate fi utilizat atat in zona axilei, cat si pe intregul corp (brate, abdomen, picioare).

B.U. prezinta urmatoarele Deo Body Sprays:

B.U. Wild Deo Body Spray este aroma clasica B.U. si este potrivita pentru femeile sigure pe ele si pe senzualitatea lor.
B.U. Heartbeat Deo Body Spray, parfumul femeilor ce iubesc sa se inconjurate de frumos.

B.U. Trendy Deo Body Spray le vorbeste celor chic & fun, mereu in pas cu ultimele tendinte.
B.U. My Secret Deo Body Spray este pentru cele witty, care au orasul la picioare.
B.U. Fancy Cinderella Deo Body Spray spune povesti despre printese urbane si indraznete.
B.U. Candy Love  Deo Body Spray este o reteta delicioasa pentru cele etern indragostite de vanilie.

12,5 lei fiecare

Anatomia antiperspirantului
Spre deosebire de deodorante, antiperspirantele controleaza transpiratia si efectele sale. Acestea au ingrediente ce previn si impiedica transpiratia sa ajunga pe suprafata pielii, pastrand epiderma uscata. In acelasi timp, asemenea deodorantului, antiperspirantul contine ingrediente antibacteriene care nu permit dezvoltarea bacteriilor responsabile cu declansarea mirosurilor neplacute.

B.U. prezinta urmatoarele antiperspirante din gama in action:
in action tender touch, pentru o ingrijire delicata.
in action fresh & clean, partener pentru zile lungi.
in action soft skin si pielea se simte confortabil.
in action sensitive, pentru pielea sensibila.
in action fresh vibe ofera o senzatie proaspata.
in action protect plus, cu parfum vesel si energic.

10 lei fiecare