topline-aurora

Descopera frumusetea peisajului mirific al tundrei arctice cu cea mai noua colectie CND – Aurora, ce reuneste pasteluri stralucitoare si nuanțe suprarealiste glaciare.

“In acest sezon, tendintele in nail design aduc in prim-plan o esenta cristalina cu finisaje stralucitoare de gheața. Formele variaza de la migdala eleganta si subțire, pana cea patrata, dar naturala si subtila, cu straluciri ce evoca sclipirea apusului de soare peste zapada. ” spune Jan Arnold, Co-fondator & Style Director CND.

Aurora

Culorile din colectie (Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra) sunt disponibile atat in varianta Shellac pentru 14 zile+   de unghii perfecte sau Vinylux, pentru femeile care isi doresc versatilitate si nuante noi in fiecare saptamana.

Pret recomandat de vanzare Vinylux – 56 lei
Pret recomandat de vanzare Shellac – 176 lei

SHELLAC, primul lac semipermament, iti ofera 2 saptamani de stralucire intensa. Se aplica precum un lac. Se poarta ca un gel. Se indeparteaza in cateva minute!

VINYLUX este o adevarata descoperire tehnologica; un lac de unghii care rezista timp de o saptamana si arata impecabil!. Expunerea la lumina naturala sigileaza culoarea, creand un strat foarte rezistent si durabil. Vinylux se usuca foarte rapid, fara a fi nevoie de lampa UV, arata spectaculos si isi mentine stralucirea in timp.

*Produsele sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele selectionate.

Despre CND
Infiintata in 1979, in Vista, CA, marca CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global in industria de ingrijire a unghiilor, sustinand rolul ingrijirii unghiilor in frumusetea personala si moda. Profund dedicata in avansarea industriei, CND dedica timp si resurse semnificative pentru cercetarea si dezvoltarea produselor, educatie si asistenta pentru clienti. Marca CND urmareste acest obiectiv cu un angajament ferm de peste 30 de ani, fiind mandra ca a revolutionat industria serviciilor de unghii.

Fiecare produs CND este meticulos cercetat si testat inainte de a ajunge la client. Marca detine propriul laborator de ultima generatie, precum si cunostiinte tehnologice si stiintifice pentru a crea produsele pe care profesionistii le doresc si de care au nevoie. Odata ce aceste produse si servicii sunt in mainile lor, CND continua sa ofere suport, educatie si inspiratie.

Despre grupul de companii Top Line
TOP LINE este lider in industira cosmeticelor profesionale de lux, cu un portofoliu de branduri complet, de cosmetica, aparatura si mobilier de lux, care si-a castigat prestigiul si locul pe piata datorita seriozitatii, profesionalismului si orientarii in totalitate catre client.
Cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca, grupul de companii Top Line reprezinta marci profesionale de infrumusetare de renume international. In toata aceasta perioada, Top Line si-a asumat rolul de lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania. Cele mai renumite saloane din Romania sunt dotate si lucreaza cu Top Line. Grupul de companii reprezinta marci profesionale premium de renume international cum ar fi: Moroccanoil, Guinot, Academie, JOICO, Goldwell, OPI, Maletti, LPG, Ultratone.

Pentru mai multe detalii despre grupul de companii Top Line: www.topline.ro  sau https://www.facebook.com/0TopLineEuropa