world-class

Grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa

World Class Romania, lider in industria de wellness autohtona, lanseaza programul de 8 saptamani LET’S GO YOU si ii provoaca pe romani sa adopte un stil de viata sanatos si activ.

Cu ocazia lansarii LET’S GO YOU, World Class a efectuat recent un studiu online[1], cu scopul de a identifica predispozitia romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru practicarea de activitati sportive. Studiul a inregistrat 4.147 de respondenti si a relevat faptul ca grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa. Mai mult, majoritatea considera ca un stil de viata sanatos inseamna si o alimentatie corecta, motiv pentru care 79% acorda o atentie deosebita acestui aspect.

LET’S GO YOU pune la dispozitia clientilor World Class un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal. In functie de nevoile fiecaruia, programul este disponibil in trei variante: slabire, crestere a masei musculare si mentinere. De asemenea, LET’S GO YOU ofera acces la o platforma online si o aplicatie pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar, antrenamente si pot comunica prin live chat cu nutritonistul si antrenorul personal.

Sectiunea de nutritie include recomandari si retete care pot fi comandate sau pregatite acasa, iar cea cu antrenamente, pe langa explicatiile necesare, contine si materiale video pentru fiecare exercitiu. In plus, se vor trimite notificari si newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dieta si sport care sa ajute clientii sa adopte mai usor noul stil de viata.

“LET’S GO YOU intampina nevoia oamenilor pentru servicii personalizate si de a fi asistati si sustinuti pas cu pas in imbunatatirea per ansamblu a stilului de viata. Daca pana nu demult activitatea fizica era asociata exclusiv cu efort si oboseala, in prezent este parte integranta a unei filozofii de viata pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care si rolul antrenorului personal a devenit foarte important si motivant. Cu noul program LET’S GO YOU, continuam strategia World Class pe termen lung de a integra mersul Ia sala de sport in viata sociala a membrilor nostri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Programul LET’S GO YOU este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania. La achizitionarea oricarui abonament la centrele premium W si oricarui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicatia dedicata pentru mobil se poate descarca atat din App Store, cat si din Google Play.

Pentru mai multe detalii, accesati: http://letsgoyou.worldclass.ro/ si https://www.youtube.com/watch?v=Q-4TGnohndw

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de patru investitori: BERD, AXA, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:
http://wbyworldclass.ro/ sau https://www.facebook.com/wbyworldclass

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati:  http://www.worldclass.ro/ sau https://www.facebook.com/worldclass.romania