parfumeria de nisa Ormonde Jayne in parfumeriile Elysee

Filosofia casei de parfumerie de nisa Ormonde Jayne este una a calitatii si a luxului desavarsit, prin folosirea ingredientelor pretioase ce nu sunt folosite la scara larga in parfumerie. De acum, le gasesti in parfumeriile Elysee.

Parfumeria Elysee lanseaza in Romania Ormonde Jayne, un brand englezesc de esente scumpe, cu ingrediente rare. Este vorba de o parfumerie de nisa, fondata de Linda Pilkington. Pasiunea Lindei pentru parfumerie a inceput din adolescenta, cand cultiva flori in gradina sa din Cheshire. Aceasta  pasiune a facut-o sa invete sa faca lumanari si perne parfumate precum si uleiuri de baie.

Urmatorii 14 ani i-a petrecut in America de Sud, Africa si Orientul Indepartat unde a condus, pe rand, mai multe afaceri: un hotel-butic, o ferma de soia si o fabrica de inghetata – in acest ultim job creandu-si propriile combinatii de arome pentru inghetata.

Aceste locuri exotice au marcat-o pe plan olfactiv prin miresmele intoxicante si flora luxurianta, imprimandu-i Lindei obsesia pentru tot ce inseamna esente pretioase.

La intoarcerea in Londra nu a mai rezistat: si-a creat o prima colectie de parfumuri pe care a prezentat-o la diverse expozitii si care i-a adus numeroase premii de stil si inovatie. Astfel, ceva timp mai tarziu, cand Chanel i-a cerut sa creeze “lumanarea inmiresmata perfecta” Linda a raspuns provocarii…. Si, iat-o in pragul momentului fondarii casei de parfumerie de nisa Ormonde Jayne.

Fiecare sticla de parfum produs este creat cu pasiune de catre Linda, imbuteliat si impachetat individual in atelierul sau din Londra.

Parfumeria de nisa Ormonde Jayne este o destinatie pentru iubitorii de esente si are fani n intreaga lume. Calitatea mestesugului englezesc, arta parfumeriei frantuzesti, senzualitatea si armonia Orientului se intalnesc in fiecare creatie a acestei case de parfumerie.

Ormonde Jayne  reprezinta o intoarcere la epoca de aur a parfumeriei iar Linda Pilkington detine o arta secreta a maturarii uleiurilor si absolutelor.

Daca vrei sa-i incerci parfumurile, le gasesti de acum in locatiile Elysee.